Motivasjonsord fra «Biggest Loser»-Per Arne

Alle har vi store drømmer i livet, men veldig mange av oss tør ikke å gå «ALL IN» i de drømmene man har. Man er redd for hva andre skal si og mene om det du drømmer om.

Mange av dere som leser dette har ett mål med treningen, for eksempel det å gå ned i vekt, trene seg opp til en konkurranse eller å bare komme i bedre form.

Og samtidig jeg vil tro at mange fortsatt står i startgropa og spoler uten å ha kommet noe lengre mens tiden flyr forbi deg.

Du kunne startet i GÅR, hvorfor har du ikke gjort noe med det?

Hvis du sitter der og venter på den «rette tiden» å starte på, så er det NÅ. Du kan ikke sitte å vente til etter bursdagen, eller etter sommeren, eller etter jul for å komme i gang. Du må SELV ta grep og lage deg tid med å komme i gang nå. Det passer aldri med å starte med noe, så begynn nå.

Er du fornøyd med hvordan du selv har det i dag? Hvis du ikke er fornøyd så utfordrer jeg deg til å gjøre følgende etter du er ferdig med å lese dette innlegget:

1) Lag deg en kortsiktig plan med enkle delmål som du skal klare å gjennomføre de neste tre ukene, enten det er å gå en lang tur eller det å begynne å spise flere sunnere alternativer.

2) Sett deg ett mål som betyr noe for deg som samtidig er oppnåelig og realistisk å nå innen seks til tolv måneder.

3) Involver en venn eller noen nære rundt deg til å ta del i din reise.

pera

Har du holdt på å trene en stund, men du ser ingen fremgang i det du gjør? Da råder jeg deg til å benytte deg av en personlig trener, enten det er på nett eller på treningssenteret ditt.

Det å få en sparringspartner og en som kan tilrettelegge og lære deg nye ting du selv ikke kan, er noe jeg anbefaler på deg varmeste og som har gjort at jeg selv har klart den reisen jeg har vært gjennom. Jeg kommer tilbake med ett innlegg senere vedrørende det å ha sin egen PT – det er vel investerte penger!

Se på det på denne måten: Det en personlig trener koster er det du benytter på søppelmat, brus og kanskje alkohol og røyk i løpet av en måned. For nei, en PT er ikke nødvendigvis en ekstra utgiftspost, da søppelet du kjøper uansett skal kuttes ut.

Har du råd til søppel har du også råd til å få personlig veiledning skreddersydd for nøyaktig deg!

Kom deg ut og start nå! Når du setter deg mål som du prøver å strekke deg etter og som får deg til å komme ut av din egen komfortsone, da vil du kjenne en vannvittig herlig mestringsfølelse du ikke har kjent på tidligere! I tillegg lærer du mer om deg selv og hvordan du faktisk kan få til ting som du trodde du ikke kunne før.

Fortell den stemmen i hodet ditt som sier at du ikke er «god nok» eller at «du ikke klarer det her», at JODA, DU klarer det, fordi DU har bestemt deg! Har du venner rundt deg eller familie som ikke har trua på deg, så skal du motbevise de, du skal bevise ovenfor deg selv, og dem, at DU klarer det.

Ikke alle vil eller kan forstå hva du skal igjennom, og ikke alle vil være støttende på veien mot ditt mål. Har du noen i omgangskretsen din som stadig forteller deg at du ikke er god nok eller som ikke har trua på deg, så skal du kutte de ut. Om ikke helt, så skal du hvert fall fjerne de fra livet ditt på den måten at de ikke kan ødelegge for deg og det du gjør.

perare

Har du bestemt deg, så skal jeg love deg at du klarer det. Benytt deg av ressursene du har rundt deg, og ikke minst den beste resursen som er deg selv.  Selv om du ikke har trua på deg selv, så skal du vite at du er en fantastisk person, som på alle mulige måter har alle forutsetninger for å klare å enten gå ned i vekt, eller å komme deg videre fra der du står nå i livet ditt. Dette gjelder uansett om det er trening eller jobb eller andre personlige mål du måtte ha.

Lykke til!
https://

Kommentarer

kommentarer