Mitt kosthold som styrkeløfter

Etter siste konkurranse i bodyfitness i midten av november har jeg gått opp fem kilo. Jeg har spist det jeg har hatt lyst på og det kroppen min trenger for å bli sterk.

Maten blir ikke målt eller veid. Det eneste jeg passer på er å spise nok protein så jeg kan opprettholde og eventuelt øke muskelmassen og restituere meg fra trening. Karbohydrater og fett justerer jeg ut i fra hva jeg har lyst på, og hva jeg skal trene den dagen. Porsjonene er så store at jeg holder meg mett lenge og har godt med energi på jobb, skole og trening.

Her er et eksempel på en dagsmeny:

Frokost
Banankake med blåbær

Lunsj
Laks, ris og pesto

Mellommåltid
Knekkebrød med makrell i tomat, eller egg og kaviar eller majones

I forbindelse med trening
En proteinshake (denne fra PF med mocca-sjokoladesmak er min favoritt) og en banan

Middag
Pasta med karbonadedeig, pastasaus og parmesan
Frukt og nøtter som snacks, og kanskje en liten proteinbar

 

 

Kommentarer

kommentarer