Mitt første styrkeløftstevne

Etter jeg konkurrerte i Athletic Fitness i april begynte jeg å trene styrkeløft. Kjell Egil Bakkelund har hjulpet meg med treningsprogram og coaching, og for et par uker siden nådde jeg det første målet som vi har jobbet mot.

Jeg var med på et åpent stevne i utstyrsfri markløft på Christiania Atletklubb. Målet var å ta min egen pers, jeg har tidligere løftet 140 kg. Da var jeg tyngre enn jeg er i dag.

På stevnet veide jeg inn på 56,10 kg og konkurrerte i åpen klasse -57 kg.

Jeg var veldig spent, fordi jeg var sikker på at jeg hadde styrken til å løfte mer enn 140 kg, men lyskene hadde vært vonde de siste ukene. Etter en rolig uke føltes lyskene helt fine under oppvarmingen og jeg åpnet med en lett 127,5 kg. Andre løftet på 135 kg var heller ikke noe problem.

image2-6

Så gikk 142,5 kg opp og jeg fikk både personlig rekord, vant min vektklasse OG ble nest beste dame på poeng (uavhengig av vektklasse).

Neste målsetning er satt, og jeg håper å kunne konkurrere i styrkeløft i regionsmesterskapet i Oslo i slutten av august!

image1-12

Kommentarer

kommentarer