Mine topp 3 produkter fra Proteinfabrikken

For å kunne opprettholde treningen min bruker jeg flere ulike produkter og kosttilskudd fra Proteinfabrikken. Hva slags produkter jeg bruker avhenger om jeg trenger noe under trening, daglige vitaminer og mineraler, eller smarte kosttilskudd som jeg bruker i matlagingen. For eksempel så bruker jeg det fantastisk gode vaniljeproteinpulveret i pannekaker.

Her er min topp 3 liste når det kommer til treningsrelaterte produkter:

1. Pre Workout med Cola

Jeg har prøvd mye forskjellig oppgjennom «karriere» min i trening i det som nå begynner å bli to år. Jeg ble introdusert for Pre Workout og har smakt alt fra fruktpunsj til appelsin. Denne her med Cola var en ny en og jeg må si jeg elsker den. Jeg bruker denne både før og under treningsøkten, og den gir meg en skikkelig pump i tillegg til at den smaker VELDIG godt. Har funnet ut at om jeg blander denne med BCAA-en med sitronsmak til å ha under treningen, så blir det som cola med sitron. Funker knall!

WEB_Image Kjøp Pre Workout Core Intensity appelsin440830978

2. BCAA med sitron

For mange kan det å ta BCAA i kombinasjon med trening være fordelsaktig ved at det for eksempel kan øke proteinsyntesen. Her har jeg falt pladask for sitronsmaken, den er lettdrikkelig uten noe ekkel bismak og blander du det med PWOen gir det en veldig god smak!

WEB_Image Kjøp BCAA Instant 400g sitronsmak til be-1042527031

3. Kreatin

Kreatin er det kosttilskuddet som er det mest forsket på, og forskningsresultater viser at dette kosttilskuddet har effekt. Kreatintilskuddet bidrar til økt styrke og fungerer rett og slett som bensin for musklene dine. Jeg har selv lagt merke til at jeg har økt mer i styrke etter jeg begynte å bruke kreatin enn når jeg ikke brukte det, og det med god økning på relativt kort tid. Dette er helt klart et kosttilskudd det er verdt å teste ut for å se resultater i styrketreningen din! Jeg tar D-Ribose ved siden av for maksimal effekt.

WEB_Image Kreatin - 500g - Proteinfabrikken1076287747

Kommentarer

kommentarer