Mine topp 3 favoritt-produkter fra PF

Proteinfabrikken tilbyr en rekke fristende produkter med ulike bruksområder. Her finner du blant annet matvarer, proteinpulver, energidrikker, vitamintilskudd, proteinbarer, kreatinpulver, sukkererstatninger og mye mer.

Her er mine topp 3 favoritt-produkter fra Proteinfabrikken:

1) Snickers HI Protein Bar
Denne proteinbaren smaker helt fantastisk og er helt genial å ha med seg på farten. Jeg tar gjerne en Snickers HI Protein Bar etter en lengre treningsøkt eller når jeg trenger noe kjapt, enkelt og digg mellom hovedmåltidene. Jeg er veldig glad i søtt, men jeg er også opptatt av å få i meg nok protein og da er denne proteinbaren helt perfekt for min del. Snickers HI Protein Bar med 22 gram protein kombinerer myk nougatkjerne overtrukket med ristede peanøtter, karamell og sjokolade – yum!

2) Less sweet chilli sauce
Proteinfabrikkens egne Less sweet chilli sauce skuffer ikke! Jeg vet at mange er skeptiske til sauser og toppinger med færre kalorier og ikke tilsatt sukker, men denne sausen kan virkelig anbefales! Smaken er superdigg og absolutt ikke kunstig. Less sweet chilli sauce passer ekstremt godt til blant annet wokretter, asiatisk mat og måltider med kylling.

3) Ultra Omega-3
Jeg spiser ikke fisk eller sjømat og tar derfor omega-3-tilskudd. Med Ultra Omega-3 fra Proteinfabrikken er jeg trygg på at jeg får i meg omega-3 av høy kvalitet. Ultra Omega-3 er uten ubehagelig ettersmak av fisk og produktet er sertifisert av den ledende organisasjonen for marine produkter ”Friends of the Sea” – noe som betyr at oljen er fremstilt under bærekraftige forhold.

 

Kommentarer

kommentarer