Mine 10 beste sporty øyeblikk i 2013

Skjermbilde 2014-01-23 kl. 22.29.59Gjennom et år med mye trening, slit og skuffelser er det heldigvis også mange øyeblikk som er verdt å fremheve. De øyeblikkene som vi alltid vil huske og som er hovedgrunnen til at vi forsetter med det vi driver med. Her er mine 10 beste sporty øyeblikk i 2013:

 1.     NM vektløfting i mars

Mitt første NM gikk av stabelen i mars måned. Det gikk over all forventning, med seks godkjente løft, 138 kg sammenlagt og en 1. plass i -63 kg’s klassen!

2.     Sommerferie med treningcamp i Thailand

For meg kan den beste ferien beskrives med 3 ord: varme, trening og nye bekjentskaper. Og det var nettopp det ferien i Thailand bestod av. En MASSE trening i et godt og varmt land og nye venner fra hele verden – fantastisk.

3.     Boot camp på bootygymmet

Selv om jeg ikke var deltaker, men ledet denne bootcampen, vil jeg absolutt sette det på listen min! Ingenting er så motiverende og morsomt som en gjeng  flotte jenter som gir jernet på trening.  Og som, selv om de helt sikkert har hatt lyst til å gi meg en på trynet underveis i treningen, kommer å takker for en super treningsøkt.

4.     Fallskjermhopp i Danmark

En aktivitet  på min «Dette vil jeg gjøre før jeg dør»- liste kunne tikkes av da jeg endelig fikk tatt mitt første fallskjermhopp.  En fantastisk følelse!

5.     Endelig de 70 i rykk og 90 i overstøt

Noen mål som har sittet i hodet i laaang tid.. og endelig var kiloene der. Selv om det er på trening og man ikke kan ta med seg resultatet på noen offentlig liste, er det man kjenner når man slår sine egne rekorder, det som gjør at man vet hvorfor man holder på med det man gjør.

6.     Min første styrkeløft- konkurranse

En utrolig fet opplevelse er å teste styrken sin ordentlig,  og med 117,5 i knebøy, 80 i benkpress og 140 i markløft kan jeg si meg godt fornøyd (kremt, bortsett fra benken da) – det holdt til en 1 plass i -63 kg kvinneklasse og til og med beste kvinnelige raw løfter på stevnet!

7.     Mine atleters fremgang

Igjen syns jeg noe av det som kan motivere meg mest er når mine egne atleter virkelig får det til, om det er nye personlige rekorder, fettreduksjon eller rett og slet ny treningsglede.

 8.     Forsidejakten i Treningsforum

Selv om det hele var et spontant innfall, og jeg ikke vant konkurransen, var det utrolig moro å være en av finalistene. En cool photo shot med Jon Klausbu og flotte deltagere.

 9.     Crossfit Aalborgs julechallenge.

Jeg som aldri trodde jeg skulle være med på noe som har med crossfit å gjøre… Jeg endte med å bli med en venninne på team (2 og 2) crossfit jule-challenge.. En vanvittig god stemning og morsomme workouts gjorde at jeg absolutt vil ha denne begivenheten med på listen – det at vi vant var jo heller ikke noe å kimse av 😉

10.  En vanlig trening i sph – gym

Sph gym er gymmet som jeg trener på i Danmark. Gymmet er proppfullt med mennesker som brenner for det de driver med og som virkelig kan en masse om trening. Det er en alle kjenner alle-stemning og det blir også løftet en MASSE kilo, just how I like it 😉

Kommentarer

kommentarer