Min siste sjanse før Norges Sterkeste Mann Finalen

Da er det tid for den tredje konkurransen i  Strongman Cup som er en del av kvalifiseringen til Norges Sterkeste Mann. Denne runden arrangeres i Hamar lørdag 15.juni.
Øvelser for Norges Strongman Cup Hedmark:

1) Dekkvelt 400kg -velt. raskest tid

2) Pressmedley: 100yoke press, 120kg press med gymstang, 130kg stokkpress og 140kg apollons axle. raskest tid.

3) Framwalk 300kg 20m. raskest tid.

4) Bilmarkløft med frontgrep 270kg i henda.max reps 1 min.

5) Atlas stein over yoke 160kg. max reps 1 min.

Dette er øvelser jeg liker. Jeg er ikke veldig god i de, men det er tøffe og jeg er ikke så svak i de heller.

Foto: @espensfoto

Jeg har ikke trent eller hvilt nok til denne konkurransen da dette er tredje cup-stevne på 6 uker. Mitt mål for konkurransen er å komme meg greit gjennom slik at jeg er skadefri til finalen i Norges Sterkeste Mann. Det hadde vært kult å havne rundt 7.plass.
Det fjerde cup-stevnet arrangeres i august, men den står jeg over for å spare kruttet til finalen. Kommer jeg meg til finalen blir dette den tredje på rad. Jeg håper virkelig jeg kommer meg dit og finalen skjer i oktober.

Følg med 15.juni og legg til norgessc på snapchat for oppdateringer!

Kommentarer

kommentarer