Min off season-form

Jeg har fått litt kommentarer på at jeg er i «bra form» og noen har trodd at jeg er på diett for å konkurrere til våren. Jeg skal ikke konkurrere i annet enn styrkeløft denne sesongen.

Grunnen til at det ser ut som at jeg er i god form er måten jeg poserer på når jeg tar bilder som jeg legger ut på sosiale medier. Jeg vil jo gjerne vise meg fram når jeg synes at jeg ser bra ut, og når jeg ser at jeg har fått progresjon. Jeg har gjerne pump i armer og skuldre, og det gjør også at jeg ser større ut enn jeg ser ut til vanlig. Dessuten har jeg så å si alltid hatt synlige vener over biceps, selv om jeg ligger flere kilo over sceneform. Overkroppen min generelt har egentlig ganske lite fett, og så legger «off season-kiloene» seg heller på mage, rumpe og lår.

Derfor er det fort gjort å bli litt lurt når jeg legger ut fleksebilder i singlet.

Jeg veier i dag 58 kilo, fordelt på 156,3 centimeter. Jeg føler meg bra, er ganske sterk og synes selv at det er en fin vekt for meg. Personlig synes jeg ikke at det er noe poeng å «bulke» for å bygge muskler, med mindre man er veldig tynn og har lite fettmasse. En god off season-form bør være sånn du hadde sett ut hvis du ikke hadde drevet med fitness.

Å være i sceneform er midlertidig.

Å være off season bør være en form du ikke ønsker deg bort fra. Det er godt å kjenne på at jeg er glad i kroppen min slik den ser ut i dag. Jeg vet at jeg kommer til å savne å være fyldigere når jeg begynner å bli «tynn» på neste oppkjøring mot fitnesskonkurranse.

Det er fire måneder igjen til jeg begynner oppkjøringen mot NM. Den tiden skal jeg nyte ved å trene skikkelig tungt og ikke nekte meg mat som jeg har lyst på!

 

Kommentarer

kommentarer