Min første bikinifitness-konkurranse

Denne lørdagen konkurrerte jeg for første gang i bikinifitness i Sandefjord Open!

Det hadde vært en lang uke med lite mat og lite søvn, og selve konkurransedagen var også lang med mye spenning og venting. Jeg var veldig fornøyd med formen min, jeg hadde vært litt for hard i formen tidligere i uken, så nå hadde jeg fylt meg ut litt og blitt litt bløtere.

Vi var fem jenter i klassen min og jeg var helt klart den med mest muskelmasse. Det var dette jeg hadde tenkt mye på i forkant – enten er det positivt og trekker meg opp eller så er det for mye for dommerne og jeg havner på bunnen.

image3

Jeg kom på fjerdeplass, og grunnen var at jeg hadde for mye muskelmasse. Det er helt fair, og som jeg har sagt tidligere så er jeg så fornøyd med oppkjøringen og alt jeg har fått til underveis at det er egentlig ikke selve konkurransen som har noe å si for om jeg er fornøyd eller ikke.

Jeg var kjempefornøyd med formen min!

Å gå i hæler, posere og vrikke på rumpa derimot er jeg ikke så god på, og det er jeg fullstendig klar over. Men jeg trener ikke for å konkurrere. Jeg trener fordi jeg elsker å trene, ikke for å forme kroppen så jeg passer inn i en mal. Å gå ned fem kilo i muskelmasse er uaktuelt for meg (særlig nå når jeg bare veier 50 kg) for å gjøre fem dommere fornøyde, har ikke noe med helse å gjøre. Men nå har jeg fått prøvd meg på bikinifitness, og jeg hadde angret hvis jeg ikke hadde gjort det, så jeg er kjempeglad for at jeg fikk teste det og få en tilbakemelding på fysikken min.

Nå flytter jeg fokuset tilbake til det jeg virkelig elsker å holde på med, og det som kroppen min passer til å gjøre!

image1-10

image2-4

Copyright bilder: Treningsforum.no / Proteinfabrikken

Kommentarer

kommentarer