Marsipan (16 biter):
50 g. Easy-Living Sukrilett Melis
70 g Easy Living avfettet mandelmel
4 dråper stevia vanilje
40 g eggehvitte
6 dråper mandelessens
Bland alle ingrediensene til en kompakt deig. La ligge 30 min. i kjøleskapet før bruk.
Sjokoladetrekk:
2 pk. La Nouba sukekrfri sjokolade (totalt 84 gram)
0,25 dl. kremfløte
Knekk sjokoladen i biter, og smelt over vannbad/vanndamp. Ta kjelen fra platen, og ha i kremfløten. Rør til du har en glossy sjokolade.
Montering:
Del deigen i 16 like store deler (begynn med å dele den i 2, og del deretter videre). Rull hver del til en rund kule og trykk den deretter flat. Vi brukte Proteinfabrikken sitt stempel til dette.
Stikk to tannpirkere i marsipanen og dypp den i sjokoladen.
Legg den til tørk på et fat, uten å fjerne tannpirkerene.
OBS! Noen får luft i magen av maltitol, som sjokoladen er søtet med.
Spis derfor ikke for mange uten å være sikker på virkningen maltitol har på din kropp 😉
Næringsinnhold: pr. stk (totalt 16 stk)
Kcal: 45 Karbohydrater: 0,68g Protein: 2,8g Fett: 2,75g