Maris grønne gugge

grønn gugge

Hei igjen, alle sammen!

Har dere sett at våren er kommet – ja for det er jeg helt overbevist om at den har. Mens jeg sitter her og skriver til dere skinner sola ute, det er blå himmel og deilig og varmt ute. Jeg gleder meg som et barn til å komme meg ut i sola, ta på solbriller og knyte på meg joggeskoene. Nå er det slutt på å løpe inne for min del, på tide å komme seg ut igjen!

Men jeg skal ikke mase på dere om trening akkurat i dag…derimot vil jeg tipse dere om min deilige grønne gugge. Jeg har tidligere skrevet om min erfaring med ulike juicekurer i bloggen min, og jeg har blant annet fått reaksjoner på hvorfor jeg ikke like gjerne kan lage dette selv…og en dag tenkte jeg «ja hvorfor ikke». Riktignok har jeg ikke juicemaskin, men en blender fungerer helt fint den og erfarte jeg. Og en bedre start på dagen skal dere jammen lete lenge etter, du føler deg frisk, sunn og oppkvikket. Perfekt.

Så hva trenger du? Vel…strengt tatt kan du jo velge akkurat hva du vil, men her er i hvert fall det jeg slenger oppi blenderen:

–         1 slangagurk
–         1 eple
–         1 presset sitron
–         1-2 kiwi
–         Litt stangselleri
–         Ca 1 cm ingefær
–         Brokkoli etter ønske (supergrønnsaken over alle!)
–         Vann etter ønsket konsistens
–         Litt ferskpresset appelsinjuice
–         …og på toppen – SPINAT! (…blendes selvfølgelig inn på slutten 😉 )

Dette varer ca 3 dager for en person…er man plutselig flere som ønsker å drikke herligheten er det bare å doble oppskriften…eller lage hver dag!

Jeg garanterer deg en herlig opplevelse!

KlemM

Kommentarer

kommentarer