Linda vant bodyfitness: – Jeg skjønte ingenting

Sandefjord Open går av stabelen 18. og 19. mars. Lørdag var det blant annet bodyfitness-damene som skulle i ilden. Bodyfitness-utøver Linda Cedell var en av dem som viste frem fysikken på scenen. Tidligere har hun prøvd seg i athletic fitness og har blant annet en 6.plass var NM i 2015.

Denne sesongen prøvde tobarnsmoren seg i bodyfitness for første gang, noe som førte til førsteplass for 34-åringen!

LES OGSÅ TIDLIGERE INTERVJU: Linda (34) er klar for bodyfitness

– Mitt mål for denne konkurransen var å komme blant topp 6. Jeg skjønte ingenting og tenkte vel at noe måtte være galt når det var snakk om topp 3 og jeg fortsatt stod der, ler Linda.

– At jeg skulle nå toppen her var et stort løft for min motivasjon videre. Jeg koste meg skikkelig på scenen!

Fitnessutøveren skal også delta i Oslo Grand Prix i april om et par uker. Linda forteller at hun allerede har lagt en plan for hvordan de to neste ukene blir.

– Da er det fullt fokus nå mot siste innspurt. Man kan ikke hvile! Jeg skal uansett kose meg på scenen denne dagen også! sier bodyfitness-vinneren.

Er det noen du ønsker å takke?
– Jeg vil først og fremst rette en stor takk til min mann Espen som har vært så utrolig tålmodig med meg i den tøffeste diettperioden. Det er virkelig ikke lett å leve med meg når jeg ikke får karbs og minimalt med kalorier hver dag.  Uansett hvor selvsentrert jeg har vært, og er, i en slik innspurt, skal du vite at jeg setter vanvittig pris på hans tilstedeværelse i hverdagen. Jeg kunne ikke klart dette uten han og jentene rundt meg! forteller Linda.

– Jeg vil også takke min herlige supportergjeng: Daimi, Tim, Gry og min beste venninne Elin! At dere reiste helt til Sandefjord for å heie er helt magisk, og uten dere i salen den dagen ville det ikke blitt det samme. Jeg er virkelig heldig som har dere! Jeg takker også coach Susanne Soydan i Atlas Fitnessteam for hjelpen jeg har fått ved å klare denne oppkjøringen mest mulig på egenhånd! sier 34-åringen.

– Det lønner seg å være trofast til målet man setter seg!

Kommentarer

kommentarer