Limited Edition: Her er årets sommersmak fra Nocco

Endelig er den her – Miami Strawberry fra Nocco har en nydelig smak av jordbær og vil garantert gi deg en deilg følelse av sommer!

Miami Strawberry er en limited edition og kommer i et begrenset antall. Hos Proteinfabrikken får du både enkeltbokser og praktiske 24-pakninger.

Nocco har tatt treningsbransjen med storm og har det siste året blitt ekstremt populære – med god grunn!

Nocco er en tørsteslukker med fruktige smaker som du kan nyte når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil, både til hverdagsaktiviteter og trening. Nocco sine produkter er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker.

Nocco er en kilde til BCAA som står for  Branched Chain Amino Acids og betyr forgrenede aminosyrer. BCAA består av de tre essensielle aminosyrene L-Leucin, L- Isoleucin og L-Valin, og utgjør cirka 35 prosent av aminosyrene man finner i muskulaturen. En stor del av BCAA brytes ned i muskulaturen ved trening, så behovet for aminosyrene øker desto større treningsmengde du har.

I tillegg til å være en kilde til BCAA, så inneholder Nocco også flere ulike vitaminer som for eksempel D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6 og folsyre.

Nocco kommer i flere ulike smaker, og drikkene er ikke tilsatt sukker og de inneholder minimalt med kalorier.

Bestill Nocco Miami Strawberry hos Proteinfabrikken i dag!

Kommentarer

kommentarer