150 g laksefilet i terninger 1 stk vårløk i skiver
1⁄4 stk rød paprika i strimler 1⁄4 stk rødløk i båter
3⁄4 båt finhakket hvitløk
1 stk frisk sjampinjong i båter
1 stk rød cherrytomat delt i to
1⁄4 boks hermetiske bambusskudd 3⁄4 ss soyasaus
1⁄4 ss sitronsaft
1⁄4 ss revet frisk ingefær
1 ss olje til steking
Woksaus:
0.13 dl soyasaus
1⁄4 dl fiskebuljong (utblandet) 0.13 ts maisstivelse (maizena)
Slik gjør du:
Mariner lakseterninger i soyasaus, sitronsaft og revet ingefær i 10 minutter.
Stek fiskebitene til de er gylne på alle sider.
Wok alle grønnsakene på høy varme i noen minutter. Legg fiskebitene tilbake i woken. Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell denne over retten
Næringsinnhold:
Protein: 35 g Karbohydrater: 5 g Fett: 20 g Kalorier: 340 kcal