Kundefavoritter: 3 populære treningstopper

Med stadig lysere og varmere vårdager er det kanskje på tide å oppdatere treningsgarderoben med noen nye plagg? Da kan vi anbefale disse sporty og behagelige treningstoppene som er populære bestselgere hos Proteinfabrikken.no.

Her får du tips til 3 treningstopper som gir deg både komfort og kvalitet – og som passer like godt som på trening som til hverdags!

Bowery Cut Body fra Better Bodies
Hvor kul er ikke denne toppen som er formet som en body med en perfekt slim-passform?! Vi elsker Bowery Cut Body og denne er en vinner både på gymmet og til hverdagsbruk. Bruk den til å løfte tungt, gjøre yoga eller få en sporty og smashing look sammen med en jeans. Her snakker vi den perfekte kombinasjonen av fitness og fashion. Plagget har justerbare skulderbånd, 4-veis stretch og kommer i tre trendy farger: svart, grå og gul. Materiale er 95 prosent polyamid og 5 prosent elastan. Denne er superdigg å ha på seg og gir en sporty og feminin look.

Astoria Seamless Tee fra Better Bodies
Med denne croppede toppen er du klar for våren, enten du skal på trening eller bare henge med venner. Stoffet er supersoft og former seg perfekt etter din figur. Dette er en enkel og klassisk treningstopp som er et perfekt basisplagg du kan mikse og matche med. Finnes i fargene sort og lilla. Materiale er i 92 prosent polyester og 8 prosent elastan.

Waverly Strap Top fra Better Bodies
Her har du en topp i nydelig dyp rødfarge med superfine detaljer som gir en feminin touch i front og en litt tøffere kryssdetalj-look på ryggen. Toppen er superdeilig å ha på seg enten du bruker den til trening med treningstights, eller i fritiden med for eksempel en jeans eller lignende. Plagget former seg etter din figur og dine bevegelser – noe som gjør den ekstra komfortabel å gå med. Kombinasjonen av de enkle detaljene, behagelig stoff og en trendy mørkerød farge vil gjøre at denne toppen raskt blir en av dine favoritter i garderoben. Materiale er 88 prosent polyester og 12 prosent elastan.  

 

 

 

Kommentarer

kommentarer