Hva med hjemmelagde knekkebrød til frokost, lunsj eller kvelds?
Her får du en oppskrift som gir deg sprø, næringsrike og smakfulle knekkebrød laget med sesam-mel pluss masse deilige frø og kjerner! Ingrediensene bidrar godt med både sunt fett, protein og fiber slik at du får en god, langvarig metthetsfølelse.
Du trenger:
1 dl Sesam-mel
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
2 ss FiberFin
En klype salt
Cirka 3,5 dl varmt vann
0,5 dl olje med nøytral smak, for eksempel rapsolje
Slik gjør du:
Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett olje og vann, og rør godt sammen til du får en jevn deig. La blandingen svelle i en halvtime. Deretter smører du deigen utover et stekebrett med bakepapir. Rut opp knekkebrød med et pizzahjul eller lignende. Stek knekkebrødene midt i ovnen på 150 grader i cirka 1 time og 35-45 minutter (følg med underveis).
TIPS: Sjekk ut Proteinfabrikken.no for flere smarte og sunne bakevarer og matlagingsprodukter.