Kikki Berli-Johnsen gjør seg klar til Norges Sterkeste Kvinne

Det er to dager til konkurranse. To små dager hvor jeg ikke kan gjøre annet enn å samle overskudd, energi og fighterlyst. 

563578_10151915804100871_330561905_n

Det er ingenting mer jeg kan gjøre nå, ingen mirakeltrening som vil gjøre meg til superwoman, ingen fantastiske tilskudd som gjør meg uovervinnelig. Jobben som skulle gjøres før Norges Sterkeste Kvinne 2015 er gjort. Så enkelt er det.

Så vanskelig er det.

Jeg er ikke verre skrudd sammen enn at jeg tenker på alt jeg kunne gjort, alt jeg skulle gjort. Alt som kunne gjort meg enda litt sterkere, enda litt kjappere, enda litt mer utholdende. Jeg er så kvinnelig at jeg tenker på at det jeg har gjort ikke er godt nok …

Passe teite tanker, ikke sant?

Jeg har heldigvis lært meg å skyve bort slike tanker. Ignorere dem. Slike tanker er ødeleggende, og er det noe man ikke ønsker to dager før konkurranse så er det å ta livet av selvtilliten.

Det er lov å ha troa på seg sjøl i forkant av konkurranse.

Jeg vil til og med påstå at man MÅ ha troa på seg selv. Man må gå inn i konkurranse med et mål for øyet; å vinne. Jeg tror ærlig og oppriktig ikke at man presterer godt nok når man sier «man skal gjøre så godt man kan». Da legger man ikke press på seg selv, man tillater seg selv å gi opp. Du stiller ikke i konkurranse for å gi opp, gjør du?

Jeg gjør i hvert fall ikke det. Jeg stiller for å vinne. Alltid. Denne helga er ikke noe unntak. Jeg stiller for å vinne.

Jeg har gjort alt riktig i denne oppkjøringa. Jeg har trent på overskudd, jeg har spist godt, sovet godt. Jeg har hatt tid og overskudd til å dyrke andre hobbyer, jeg har hatt tid og overskudd til familie og venner. Jeg har til og med vært flink til å ta kosttilskuddene mine … og bare det er en bragd uten sidestykke for min del. Jeg er nemlig superdårlig på akkurat det der.

10402757_10154194077905704_1271787958204267283_n

Jeg valgte å holde det veldig enkelt denne gangen. Jeg har brukt Training Pack fra Proteinfabrikken, Clear Muscle som også føres av Proteinfabrikken og Ego Superegg som snart vil bli å finne i Proteinfabrikkens sortiment.

EGO inneholder kun naturlige virkestoffer. Blant annet inneholder EGO vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og selen som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Selen og vitamin D hjelper immunforsvarets normale funksjon, og sørger for kortere restitusjonstid.

EGO inneholder også den unike ingrediensen Young Tissue Extract som hjelper til på bedret restitusjon etter trening, økt treningsenergi og økt treningsmotivasjon. I tillegg gir EGO bedre forutsetning for å bygge muskelmasse, og det er jo noe alle vi skrotløftere setter pris på.

Og vet du hva? Ego fungerer! Jeg restituerer mye kjappere enn jeg har gjort før, blåmerker og skrubbsår etter dekkvelt og steinløfting er borte på halvparten av tiden, og jeg har knapt hatt treningsverk disse fire ukene jeg har brukt EGO. Jeg har virkelig troa på dette, og det er få nye produkter jeg kan si det om.

Nå skal jeg pakke konkurransebagen – neste innlegg fra meg her vil handle om alt det rare jeg har i den bagen …

DET blir skummelt! 

Kommentarer

kommentarer