Kanelboller du lager ute på tur

Friluftsliv med fotturer, hengekøye og primus er blitt svært populært de siste årene, og det er mange fordeler med å være ute på tur. Du får beveget på deg, frisk luft og man kan dele flotte naturopplevelser sammen med andre.

I tillegg er det å lage mat og spise utendørs noe som kan gjøre at friluftslivet blir enda litt bedre. Mat og snacks smaker jo gjerne alltid litt bedre ute på tur og her får du tips til hvordan du kan lage enkle kanelboller på primus.

Du trenger: 
1 ferdig pizzabunn
Margarin eller smør til å smøre med
Kanel- og sukkerblanding, bruk gjerne Finesse Bakesukker for et sunnere alternativ til sukker

Slik gjør du:
Du kan gjerne lage kanelbollene klare til steking før du drar ut på tur, eller pakk ned deig, kanel- og sukkerblanding pluss litt margarin/smør i tursekken. Start med å rulle ut pizzabunnen og ha på et lag med margarin/smør over hele deigen. Dryss godt over med kanel og sukker. Rull deigen sammen og skjær opp 10-12 kanelboller som du steker i en stekepanne med lokk på primus. Snu kanelbollene et par ganger i løpet av steketiden slik at de ikke blir brent. Total steketid er 16-20 minutter.

Buns poured with cinnamon and nuts on a wooden background, dark photo, atmosphere, Scandinavian style

TIPS: Lag deg en luksusvariant av en kanelbolle og pakk med deg kundefavoritten Callowfit Sauce Salty Caramell som du kan toppe de nystekte bollene med. Eller pakke ned litt SukrinMelis som du kan blande ut med litt vann og pynte kanelbollene med.

Kommentarer

kommentarer