Kalorivennlige dressinger og sauser

Dette er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker god smak i måltidene samtidig som du sparer kalorier.

Slender Chef Dressing og Slender Chef Sauce har et stort utvalg av spennende og smakfulle produkter: perfekt til grillsesongen eller for å piffe opp salaten. Dressingene og sausene er også helt ypperlige til pasta- og kjøttretter, og ellers hvor du normalt vil ha en god dressing eller saus – men uten kaloriene.

Vi vet hvor viktig det er at maten har god smak enten om du er på diett eller bare ønsker å kutte ned på inntaket av sukkerholdige dressinger og sauser med mye usunt fett. Med Slender Chef kan du enkelt redusere hundrevis av kalorier uten at det går utover smaken! Felles for dressingene og sausene er at inneholder 1 kcal per servering samt at de er glutenfrie og ikke er tilsatt sukker.

Hos Proteinfabrikken finner du Slender Chef Dressinger og Slender Chef Sauce i mange ulike smaker:

Slender Chef Tomato & Basil Dressing
Slender Chef  Spicy Garlic Sauce
Slender Chef Barbeque Sauce
Slender Chef Indian Curry 
Slender Chef Chipotle Mayo Sauce
Slender Chef Sweet Chili Sauce

Sjekk også ut Slender Chef Ketchup – et must når du ønsker deg den klassiske smaken av ketchup, men færre kalorier. Denne passer perfekt til hamburgere, pølser eller som base i en saus. Vi kan også anbefale Slender Chef Mayonnaise for deg som elsker tradisjonell majones, men som vil redusere majoneskalorier uten at det går utover smaken.

Kommentarer

kommentarer