Julegavetips: treningsstrikker med høy kvalitet fra gForce

Merket gForce produserer kvalitetsprodukter for alle som trener og nå finner du flere ulike «Powerbands» hos Proteinfabrikken.no. 

Velg blant 5 ulike treningsstrikker som du kan bruke i treningen din når du gjør eksempelvis benkpress eller push-ups, markløft og knebøy. Strikkene er laget i ekte gummi med såkalt flerlags-teknologi for økt holdbarhet. Powerband kan også brukes som hjelp og støtte til for eksempel chin-ups eller til rehabiliteringsøveler.

Dette er treningsutstyr som passer for alle uavhengig av nivå og treningserfaring, og som derfor er et smart julegavetips til både ham og henne.

Treningsstrikker tar minimalt med plass og er enkelt å ha med seg enten du skal bruke de på gymmet eller ta de med på ferie. Dette er også et svært praktisk og enkelt treningsutstyr å ha tilgjengelig hjemme slik at du enkelt kan ta en hjemmeøkt der du bruker strikken til ulike øvelser og bevegeler. Trening med strikk er både enkelt, effektivt og skånsomt.

Proteinfabrikken.no kan du plukke og mikse som du selv ønsker mellom følgende Powerbands: 
1 Powerband (rød): bredde 12 mm, motstand ca 2-14 kg.
2 Powerband (svart): bredde 20 mm, motstand ca 5-23 kg.
3 Powerband (lilla): bredde 29 mm, motstand ca 12-35 kg.
4 Powerband (grønn): bredde 44 mm, motstand ca 20-50 kg.
5 Powerband (blå): bredde 65 mm, motstand ca 30-70 kg.

TIPS: Med gForce Powerbands kan du også enkelt feste strikkene til for eksempel en ring eller en slynge for å utvide øvelsesrepertoaret:

Kommentarer

kommentarer