Julegavetips: Guttas T-skjorte-favoritt

Gym Tapered Tee fra Better Bodies er et favorittplagg blant mannfolka, med god grunn. Dette er en bestselger med et snitt som fremhever fysikken som fungerer perfekt til både trening og hverdags.

 

T-skjorten har en bomullsfølelse, men med tilsatt elastan får du et funksjonelt treningsplagg med god komfort som du også kan bruke når du ikke er på gymmet. Med nøytrale farger og diskré BB-logo på front er det enkelt å få en god og kul stil med denne t-skjorten, enten om det er treningsantrekket som skal på, man skal henge med dama eller har planer om å gå ut med venner. Med materiale 95 % bomull og 5 % elastan blir t-skjorten lett og luftig, samtidig som den ikke mister passformen.

Gym Tapered Tee har avrundet hals og kommer i fargene Black, White, Teal Green og Light Grey Melange. T-skjorten kommer i størrelsen S, M, L, XL og XXL.

TIPS: Sjekk også ut den superdigge buksen Tapered Jogger V2 fra Better Bodies med et fleksibelt materiale som gjør plagget ekstra behagelig å ha på. Ute etter en ny shorts? Ta en titt på Tapered Sweatshorts – et must å ha i garderoben!

Better Bodies er et meget kjent og populært merke blant fitness- og treningsentusiaster. Dette er en av de ledende leverandørene av treningstøy og tilbehør i Skandinavia og Europa. BB leverer funksjonelle gymklær utviklet med høy kvalitet og stilig design som inspirerer og inviterer til en aktiv livsstil. Plaggene fra Better Bodies har i flere år vært førstevalget til atleter som trener på gym og hos Proteinfabrikken finner du et stort utvalg av fresht treningstøy for både kvinner og menn.

Kommentarer

kommentarer