Joanna debuterer i bodyfitness

30 år gamle Joanna fra Stavanger har tidligere spilt fotball, men nå er det styrketrening som prioriteres. 30-åringen brenner for å bygge en sunn og sterk kropp, og målet er å konkurrere i bodyfitness våren 2019.

– Nå trener jeg styrketrening fem dager i uken. Det er to økter på bein, to på overkropp og en fullkroppsøkt. Jeg har ekstra fokus på muskelgruppene som må forbedres. Utover styrketreningen har jeg fokus på å få inn hverdagsaktivitet i form av turer, forteller Joanna.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

– Nå består det daglige kostholdet mitt av fire måltider. Til frokost har jeg stekte grønnsaker og egg, med frukt til dessert. Lunsj er ørret, ris og grønnsaker. Til middag blir det karbonadedeig, potetet og grønnsaker. Kveldsmat, som er favorittmåltidet mitt, består av havregrøt med sjokoladeproteinpulver, banan, peanøttsmør og bringebær.

Bruker du noen kosttilskudd?

– Jeg bruker proteinpulver til grøten og jeg bruker BCAA og kreatin som jeg drikker på trening, multivitamin og ZMA, alt fra MM Sports.

Hvorfor ønsker du å konkurrere i fitness?

– Jeg vil presse egne grenser, komme meg ut av komfortsonen, få testet viljestyrken og se resultatet av det jeg har jobbet med de siste årene.

Hva er målet ditt innenfor fitness?

– Jeg er jo et konkurransemenneske, så jeg vil gjerne gjøre det bra i konkurransene jeg er med i. Målet er å gjøre det beste jeg kan, komme meg på scenen og om det blir en pallplassering så er det ekstra stas.

Hva er det som motiverer deg?

– Det som motiverer meg nå er å levere en best mulig pakke til scenen!

Du kan følge Joanna på instagram: @joanna.w.p

 

 

Kommentarer

kommentarer