– Jeg må stå over NM

Jeg hadde store planer for førstkommende strongman-NM! Jeg hadde trent meg større og sterkere enn noen gang. I oppkjøringen dro jeg til og med 300 kilo i markløft. Endelig følte jeg meg supersterk! Jeg var blitt 130 kilo tung og blodtørst! Men så gikk det rett vest…

Dette er noe av det største som har hendt i mitt liv! Jeg har jobbet for dette i nesten 8 år! Jeg klarte det! 300kg i markløft!! ? Tusen takk til alle venner, familie og bekjente gjennom alle disse årene! Ekstra stor takk til min Kone @limmo86 og min sønn David som gir meg så mye styrke! Takk til mine sponsorer: @proteinfabrikken_no @naprapat_vest @teamcfaa (CrossFit Åsane) #proteinfabrikken_no #NaprapatVest #bedretrent #Deadlift #markløft #300kg #milepel #strengthshop #Strongmanknut #strongman #crossfit #17.2 #pfpowerteam #pf #størstførst #mark #fitness #dreambig #drugfree #athlete #powerlifter #styrkeløft #endelig #happy @venkebergum @instaarnt @eiriksteffensen @thornes94 @evinaucar @stmejo @christer5solvik @akskaftun

A post shared by Knut Arne Risholm (@strongmanknut) on

Jeg trodde at jeg bare hadde blitt litt forkjølet. Søndag 12.mars kjente jeg meg uggen. Det var gørr over alt, og jeg hadde trykk i hode og halsbetennesle. Jeg har da hatt det sånn før, så jeg tenkte at det ville gå over etter 2-3 dager hjemme. Legen sa til meg på den første sykedagen at dette var et virus som kroppen måtte bekjempe selv.

Dagene gikk..
Hver kveld tenkte jeg at «i morgen må jeg da føle meg bedre». Så stod jeg opp dagen etter, men nok en gang føltes det ut som en lastebil hadde kjørt over meg, rygget tilbake og parkert seg på trynet mitt. Noe var galt.

Lørdag 18.mars og seks dager senere.
Jeg hadde aldri vært så syk som jeg var nå. Jeg begynte å bli bekymret og dro til legevakten for å sjekke opp i bihulebetennelsen. Jeg ble akutt henvist til øre-, nese- og hals-spesialist på Haukeland sykehus. Bihulebetennelse er svært farlig om den blir lenge i hodet og forblir ubehandlet. Spesialisten fastslo med en gang at jeg måtte få en hestekur og antibiotika.

Nå fremover kommer formen til å bli bedre, men det vil ta tid, og jeg kan ikke konkurrere i denne tilstanden. Det er også farlig å løfte maksløft under en antibiotikakur. Legen konstaterte også at jeg hadde kronisk bihulebetennelse, og jeg skal få behandling og oppfølging rundt dette. Så da kommer jeg mest sannsynlig til å være sjeldnere syk enn jeg har vært den siste tiden, noe som er et plaster på såret.

Jeg var innom legen igjen mandag 20.mars, og hun måtte justere opp antibiotikadoseringen, siden jeg enda ikke var blitt noe bedre. Jeg er fryktelig sliten og ser frem til å begynne å trene igjen.

Akkurat nå er jeg stolt over alt jeg har oppnådd i strongmansporten og jeg setter bare mer og mer pris på god helse. Det er lett å sikte høyt, å bli frustrert over hvorfor blir jeg ikke sterkere, eller fort nok sterkere. Når det er sagt, så komme dette til å gjøre meg mye sterkere. Fysisk og mentalt. Jeg vet at 2017 blir et bra år med gode resultater!

Kommentarer

kommentarer