– Jeg har prøvd detox og dette er min mening

Jeg spiser mye mat for å opprettholde min kroppsvekt på 123 kilo. Da må kroppen min jobbe på fullt for å bearbeide all mat og drikke på best mulig måte.

Nyrene og leveren har en klar rolle når det kommer til å skille ut avfallstoffer. Jeg så at Proteinfabrikken hadde fått et produkt som får nyrene og leveren til å fungere på sitt beste. Nå har jeg testet produktet som heter «Detox» – og jeg mener det er en klar forskjell!

Tidligere har jeg hatt problemer med at jeg svetter mye. Jeg måtte ha med to-tre t-skjorter på trening som jeg måtte bytte under øktene. Jeg leste meg opp på hvorfor kroppen svetter, og det er flere grunner til det, men en av de er at om nyrene og leveren ikke klarer å kvitte seg med alle avfallstoffene, så begynner kroppen å svette det ut, når man egentlig skal tisse det ut.

Så nå har jeg brukt Detox i én måned og jeg merker klar forandring. Jeg synes svetter mye mindre, og at jeg føler meg mer opplagt.

Min mening er at Detox har fått kroppen til å fungere bedre! 

2016-10-24-19-36-35

Kommentarer

kommentarer