Jeg er mektig provosert!

2014-10-31 06.46.41
Jeg har alltid likt å lese trenings innlegg og følge med på hva andre deler på Internett. Det gir meg motivasjon til egen trening, også plukker jeg opp tips og triks underveis. Det er gull verdt og noe jeg liker å bruke tiden min på. På den annen side blir jeg ofte provosert av hvor mye drittslenging som florerer. Enkelte har trening som hobby og er happy med én økt eller to i uken, mens andre har det
som en livsstil. Jeg ser virkelig ikke poenget med å slenge dritt!
Det som interesserer meg mest er strongman, styrkeløft og bodybuilding. Når jeg leser hva folk deler, eksempelvis en som driver med bodybuilding deler en film av et trenings sett så ser jeg at folk kommenterer at han løfter lite og de slenger mye unødvendig drit. Det første jeg tenker er hvorfor skal folk legge fokus på det negative, for det andre lurer jeg på om de er så mye bedre selv? Hold det negative for deg selv. Om man driver med kroppsbygging så er man veldig sjelden opptatt av hvor mange kilo det er på stanga, der handler det om god kontakt i øvelsen og øke muskeltversnittet. Det er viktig å sammenligne appelsiner med appelsiner og ikke med andre frukter om jeg kan si det på den måten.
Haters Gonna Hate 
Som nevnt over så er det folk der hjemme som sitter bak tastaturet og gleder seg til å 2014-11-03 18.02.11
finne feil på et innlegg, bilde eller film av noen andre hvor de kan slenge dritt. Jeg liker ikke den trenden som er blitt til hvor det er «konkurranse» på nettet om å finne mest feil. Konstruktiv kritikk er noe helt annet. Det som blir feil er å kommentere til en strongman at han har for høy fettprosent når vedkommende skal i bunn og grunn bare ha fokus på å løfte mest mulig.
Hvorfor er det sånn? 
Jeg lurer oppriktig på hva en person får igjen for å kommentere negativt på andres innlegg? Jeg personlig er veldig stolt av egne prestasjoner og synes det er hyggelig med ros og gode tilbakemeldinger, men jeg setter også umåtelig stor pris på konstruktive tilbakemeldinger som kan gjøre at jeg presterer ennå bedre. I tillegg så er jeg bevisst på å gjøre det samme for andre. Hverdagen er så mye hyggeligere da, og vi blir så mye bedre 🙂
Jeg håper noen er enig med meg.

Kommentarer

kommentarer