Januarsalget 2021 er i gang!

Nå kan du gjøre en rekke kupp hos Proteinfabrikken – det er tid for januarsalg 2021!

Sjekk ut denne kampanjesiden for å få oversikt over alle supertilbudene – her finner du produkter fra kategorier som matvarer, drikker, kosttilskudd, treningsutstyr, klær med mer.

Trenger du en liten ekstra motivasjonsboost til treningen så finner du både freshe bagger, treningsdagbok og treningsstrikker i årets januarsalg.

Hva med å starte det nye treningsåret med Strenght Pack Basic hvor du får to av de mest solgte produktene for styrke med 42 prosent rabatt? Pakke inneholder Kreatin 500 gram og D-Ribose 150 Kapsler. Vi må også nevne at både ferdigmikset proteinshakes og proteinpulver er på salg nå i januar – prøv for eksempel bestselgeren 1000 gram Whey Protein som er satt ned med 35 prosent.

Ønsker du en litt sunnere og lettere start på 2021, uten å måtte kutte ut alt av snacks og søtsaker, så bør du sjekke ut Callowfit Sauce med ulike smaker som nå er på salg med 20 prosent, og du finner også BCAA Gummies Tripple Fruits med hele 72 prosent rabatt!

I tillegg er det en rekke proteinbarer og sukkerfri proteinsjokolade på tilbud. Frister det mer med proteinrike pannekaker så får du nå 40 prosent rabatt på denne pakken med hele 4,5 kilo pannekakemiks, en egen pannekakeform og Less Cooking Spray.

I tillegg har Proteinfabrikken satt ned prisen på den revolusjonerende jeans-nyheten Embrace High Waist JeansDette er buksa som sitter som støpt og passer like godt til hverdag som til fest. Embrace High Waist Jeans er superkomfortabel samtidig som det stretchy stoffet gir deg allsidig bevegelsesfrihet. Med sin høye midje og en spesiell vevd teknikk som gir «holding power» har du en bukse som sitter perfekt og fremhever dine feminine kurver.

Kommentarer

kommentarer