Jannike – fra athletic fitness til seier i wellness fitness

Jannike Toeroe fra Trondheim har i 2018 gjort comeback i fitness, og denne gangen i wellness.

Fra før av har 25-åringen konkurrert i athletic fitness der hun fikk en tredjeplass i Kaliber Open i 2016. På Gardermoen Open i år konkurrerte hun for første gang i hæler og glitterbikini, og vant wellness fitness-klassen! To uker senere tok hun en tredjeplass i bikini fitness på NM.

View this post on Instagram

Fy søren for en reise det har vært hittil! Først en debudt i Wellness Fitness på Gardermoen Open – GULL? Deretter en debudt i Bikini Fitness på NM – BRONSJE? Kunne ikke vært mere fornøyd med denne debudten tross lite ærfaring i høye hæler! Fikk dele pallen med vakre @emmelibang og @johanneorre i Wellness. Og stolt av å dele pall med vakre @remetelionorsvedin og @bettinabj i Bikini! To flotte jenter som har full kontroll på scena✨ Uvisst enda om reisen stopper her, men jeg vil takke alle og enhver som har vært med meg på denne reisen! Skulle gjærne nevnt alle, men først og fremst @coachgunnar som har gjort dette mulig, og alle dere ute som har stått ved min side å hjulpet meg gjennom hele oppkjøringen. Jeg har lært så mye av denne prosessen og skal fortsette å jobbe målrettet på de områdene jeg definitivt må forbedre ✨ Let’s do this! #fitnessjourney ##fitnessgirl #firnessgoals #shortgirlsdoitbetter #wellnessfitness #bikinifitness #kalibergymfkk #kalibergym #strongbody_no #strongbodyathlete #hardworkpaysoff

A post shared by Jannike Toeroe (@_toeroe) on

Fortell litt om deg selv?

– Jeg vokste opp på gård i Buvika med mamma, pappa, storesøster og farmor. Da var jeg en liten guttejente med bein i nesa og som ikke var redd for å få skitt under neglene. Jeg har alltid vært ganske rastløs, og begynte tidlig med aktivitet i form av ballett, ski, ridning og håndball, og senere begynte jeg med street dance og styrketrening. Jeg må også innrømme at jeg er tidenes korps-nerd, og er stolt av å ha vært med i korps i 10 år. Det hadde vel ikke mange trodd!

Som person beskrive Jannike seg selv som utadvendt, og hun tror andre vil beskrive henne som omsorgsfull og at hun er en gledesspreder.

– Noe av det beste jeg vet er gleden jeg selv får av å glede andre og at de rundt meg skal ha det bra, og derfor gir jeg mye av meg selv. Til tider kan jeg ha kort lunte, men jeg er aldri langsint. Derimot kan jeg være ganske konfliktsky… Jeg er opptatt av at alle skal ha det bra og at alle er unike uansett farge, kjønn, høyde, vekt eller fasong!

Hvordan trener du for tiden?

– I tillegg til de daglige turene med mine firbeinte blir det seks styrkeøkter og to timer cardio.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

– Jeg får kostholdsplaner fra coachen min. Jeg spiser helt normal mat, og kan til og med unne meg is og sjokolade på diett, men alt med måte.

Bruker du noen kosttilskudd?

– Jeg bruker Omega 3 og multivitamintilskudd.

Hvorfor valgte du å konkurrere i fitness?

– Interessen ble vekket etter å ha fulgt fitnessreisen til barndomsvenninnen min Line Elisabeth Karlsen, som konkurrerer i bikini fitness. Hun har sanket en del pokaler, og ble norgesmester i 2018. Hun er absolutt en av de som har inspirert meg til å satse selv!

Hva er målet ditt innenfor fitness?

– I første omgang er det å stå på toppen av pallen og å bli kvalifisert til landslaget. Jeg setter meg delmål underveis, og så får jeg se hvor jeg ender opp. Dette tar tid, og jeg har lyst til å jobbe opp mer muskelmasse og en enda bedre fysikk.

Hva er det som motiverer deg?

– Først og fremst er det å ha Kaliber Gym FKK, verdens beste fitnessteam og gym, i ryggen. Et så godt treningsmiljø og mange forskjellige mennesker skal man lete lenge etter. Mestringsfølelsen av å nå målene mine er utrolig motiverende, og det gir en ekstra gnist til å fortsette. For min del blir jeg «aldri fornøyd», selv om jeg er fornøyd, for jeg kan alltids bli enda litt bedre – så litt til og enda litt til. Dette er en livsstil for meg, ikke bare noe jeg gjør en periode.

– Jeg vil gjerne gi en ekstra stor takk til hele gjengen på Kaliber som motiverer og oppmuntrer meg hver dag. En oppmerksomhet til mamma og pappa må til, for de støtter meg selv om de er skeptiske til sporten. Og til storesøster som har tatt seg tid til å sette seg inn i denne livsstilen og som støtter valgene mine. Og til alle dere andre der ute som har hjulpet meg og gir meg så mye positivt i hverdagen – dere er unike alle sammen!

 

Du kan følge Jannike på Instagram: @_toeroe

Kommentarer

kommentarer