– Ja, jeg skal konkurrere

De som følger meg på Instagram har kanskje fått det med dere allerede, men det er nå to og en halv uke igjen til jeg skal konkurrere i fitness.

Jeg har valgt å ikke gå ut med planene mine før nå fordi jeg har hatt lyst til å ha fokuset på blant annet lanseringen av boken Silje Bjørnstad og jeg ga ut i januar («Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold»). I tillegg så må jeg innrømme at jeg synes at jeg legger et ekstra press på meg selv når jeg vet at mange vet at jeg skal konkurrere. Derfor har det vært behagelig å bare spise og trene uten at så mange andre har visst hva jeg har holdt på med.

I år skal jeg prøve grenen som heter wellness fitness, der fysikken (i teorien) ikke skal være like hard som for eksempel bodyfitness. Dessuten er det en fordel å ha mer rumpe og lår i forhold til overkropp.

Dette synes jeg at hørtes interessant ut, og jeg må innrømme at jeg har savnet å ha et skikkelig tøft mål å jobbe mot. Jeg har brukt senhøsten og vinteren på å bygge rumpe og lår så godt jeg har klart. Dessverre startet jeg året med en skikkelig influensa, og var bokstavelig talt sengeliggende hele den første uken jeg egentlig skulle ha start oppkjøringen min. Så jeg kom ikke skikkelig i gang med trening før i slutten av januar. Der og da trodde jeg ikke at jeg skulle klare å komme meg skikkelig etter sykdom, og jeg trodde heller ikke at jeg skulle klare å komme i den formen jeg ønsket. Nå begynner det endelig å slippe, for denne gangen har det gått trått å gå ned i vekt, i motsetning til tidligere dietter.

Jeg har noen tøffe uker foran meg, men jeg satser på å stå på scenen i en form som jeg selv synes er fin og som jeg er fornøyd med.

Curves ➕ shredz ? #wellness #iform_no

A post shared by Susanne Soydan ???? (@susannesoydan) on

Kommentarer

kommentarer