Introduksjon: Verdens Sterkeste Kikki

Skjermbilde 2015-08-16 kl. 18.07.07
Foto: Christina Sundby

Kikki Berli-Johnsen sine to fosterbarn titter ned i handleposene og ser at det er mer biff enn vanlig, mer havregryn, kokosolje og sjokolade der. Eldstejenta gliser og sier bare «Lykke til med oppkjøring!», yngstegutten roper «Verdens Sterkeste KIKKI!» – Nå vet de at Kikki har 6 uker med hardtrening foran seg, de må smøre matpakken selv og sykle til trening. Hele familien blir litt gira når Kikki forbreder seg til konkurranser i utlandet eller her hjemme. Kikki er i europa- og norgestoppen innen Strongwoman.

Kikki har totalt 5 barn og 4 barnebarn, fordelt på egne barn, andres barn, egne barnebarn og bonusbarnebarn. Hun og ektemannen lever virkelig etter storfamilie-prinsippene.

Hun har konkurrert i styrkeløft og strongwoman siden 2003, og er strongwomansportens grand ol’ lady her hjemme. Miljøet i Norge vokser, men mye mer i de lavere vektklassene enn i Kikkis åpne klasse.

Skjermbilde 2015-08-16 kl. 18.09.17
Foto: Christina Sundby

Kikki har to ganger kapret tittelen Norges Sterkeste Kvinne, deltatt i to VM og tre EM. På VM har det vært veldig tøft å plassere seg høyt, mens det på EM har gått gradvis bedre og bedre siden første deltakelse i 2007. Sist EM ble det en andreplass på Kikki i den tyngste klassen.

Ifølge hennes trenere og hjelpere (Kirketeig, Magnusson, Iraki, Manuellterapeut og Ektemannen Egil) så er Kikkis fortrinn at hun er høydemessig velsignet, trives med å trene slik hun får beskjed om, greier å holde kroppsvekten oppe og grunnleggende LIKER tung trening og konkurranse.

Kikki vil dele innlegg her på bedretrent fra både treningene og konkurransene sine, samt legge ut tips til både øvelser og matstell som hun har plukket opp i sine år i sporten Strongwoman.

Kommentarer

kommentarer