Introduksjon: Nadia Isabella Pettersen

IMG_15822440633617

Hvem er vår nye motivasjonsspreder, Nadia Isabella?

Jeg har trent og vært aktiv hele livet. Som ungjente spilte jeg håndball i mange år, kjørte på ski og syklet mye i fjellene oppe i nord hvor jeg er oppvokst.
Jeg begynte tidlig å jobbe i Sats kjeden og jobbet der i over 10 år som både instruktør på spinning og i sal. For 9 år siden begynte jeg for fullt med vekttrening og fant fort ut at dette var absolutt min greie. Jeg trente hardt og målrettet og begynte etterhvert å se resultater som igjen ga motivasjon og en veldig god mestringsfølelse.
Etter noen år møtte jeg en av mine tidligere sjefer i Sats kjeden som anbefalte meg å stille i en Bodyfitness konkurranse. Jeg visste lite om sporten men tenkte som Pippi.. «dette har jeg aldri gjort før så det er jeg nok god på».. også var det igang for min del.
Jeg debuterte høsten 2010 i min første konkurranse og det var med skrekkblandet fryd jeg entret scenen. Jeg husker ikke så mye fra den dagen men jeg var veldig utenfor min komfortsone det kan jeg med sikkerhet si.
Interessen og motivasjonen var der så jeg bestemte meg for å forbedre og utvikle fysikken min og med riktig treningsopplegg og en sammensatt og god diett var veien fremover spikret. Jeg konkurerte igjen i 2012 i Oslo Grand Prix og med god hjelp fra teamet mitt med coach Tommi Thorvildsen gjorde vi en kjempe jobb med en 7 uker lang diett var jeg på pallen med en 2 pl. Herfra har ballen virkelig rullet.
nadia
Jeg kom til teamet som jeg i dag stiller for, Team Toppform med hoved coach Kenneth Foss og verdens beste Kim Torgersen som fulgte meg opp fra tidlig vår/sommer frem mot høstens konkurranser i 2013.
Stavanger Open ble en knepen 2 plass igjen, og med enda mer blod på tann var gull det eneste jeg hadde i tankene de to neste ukene imellom konkurransene. Det var cardio morgen og kveld samt harde styrkeøkter 5 dager i uken og endelig skulle jeg få betalt for det jeg hadde kjempet om og drømt om så lenge. Jeg ble Norgesmester på hjemmebane i Oslo Konserthus.
Etter å ha deltatt i Arnold Classic i Madrid avsluttet jeg fjorårets sesong med førsteplass igjen i 1st Ben Weider Diamond Cup i Athen i slutten av desember. Dette var en helt ubeskrivelig deilig følelse, og det har gitt meg enda mer motivasjon fremover til å virkelig følge mine drømmer om proff kort en dag.
IMG_13986272411196
Grunnen til at jeg elsker denne sporten er at det gir en enorm mestringsfølelse å jobbe så beinhardt og fokusert mot et mål over lengre tid å tilslutt se resultatene du har klart å skape. Jeg liker veldig godt å leve disiplinert, og det er noe jeg tar med meg videre inn i andre sammenhenger i livet og. Så måneder på diett med et organisert matprogram for hver eneste dag, mye tid til å forberede og legge opp treningsøkter fremover og alltid få ting til å gå opp er noe jeg trives veldig godt med. For noen jenter blir det kaos hvis dem reiser ut feks uten lommebok eller mobil, mens for meg blir det kaos hvis jeg ikke har med meg matboksene mine. Da blir alt bare helt kaotisk. Jeg liker struktur og forutsigbarhet og det er det mye av i denne sporten.
Videre nå er det høstens konkurranser som står på planen for meg. Jeg planlegger å konkurrere i NM, Nordisk og forhåpentligvis VM. Drømmen er såklart å bli verdensmester i Bodyfitness og kanskje søke om proff kort 🙂
Jeg gleder meg til å være motivasjonsspreder her på Bedre Trent og kommer til å skrive mye mer om både treningen min, kosthold, mine PF favoritter og såklart gi tips og råd til dere lesere i forhold til enkle grep for å nå deres egne mål.
Nadia Isabella 🙂

Kommentarer

kommentarer