Introduksjon: Mari Weider

mari weider

Det er DITT liv, DINE drømmer – og DU må ville det!!!

Dette kan lett virke som nok et formanende innlegg om hvordan man skal gjøre ting, at det er så lett bare man setter viljen til, og at alle kan gjøre det, alle er sin egen herre… Men sånn er det ikke! Jeg vet at ting ikke alltid er så lett, det er lett å si at man kan gjøre som man vil, men fakta er at man kan ikke alltid gjøre som man vil. Man har forpliktelser, man har jobb/skole, barn kanskje, en livspartner eller kjæreste som ikke deler samme syn – og da er det ikke alltid så lett. Men likevel…du MÅ ville det…hvis du ikke vil så kommer du ingen vei – og uansett hva drømmene dine kan ingen ta ifra deg – de er bare dine!

Hei!

Jeg heter Mari – noen kjenner meg kanskje fra bloggen min ultrababe.blogg.no – og hvis ikke så gleder jeg meg til å motivere nettopp DEG! Hva gjør meg så spesiell at jeg skal få æren av å være en motivator her inne hos Proteinfabrikken…Forhåpentligvis er det livsstilen min, viljen min, pågangsmotet mitt – det som gjør at jeg er meg og som gjør at jeg har det godt med meg selv!

Jeg har ingen utdanning som PT eller stått på noen fitness-scene, men jeg har 37 år med livserfaring, og mesteparten av livet mitt har jeg levd et aktivt liv, og drevet med ulike former med idrett/trening. For meg er ikke trening blitt et må-gjøre, men et må-ha i livet mitt. Jeg må trene for å ha det godt med meg selv, jeg må trene for å være lykkelig, trening gir meg glede, energi, styrke, bra immunforsvar – OG en kropp jeg kan være fornøyd med! Jeg legger det ikke under en stol at det å se bra ut betyr mye for meg. Jeg er stolt av å være mamma til to små jenter og ha en kropp jeg er mer fornøyd med nå enn da jeg var 20! Og det er mulig!!! Helt klart! Men det krever sitt. Det krever ofre. Det krever å ville! Men hvis du VIL så vil jeg gjerne gå veien sammen med deg!

Jeg har aldri vært noen toppidrettsutøver som har stått på pallen og fått medaljer, men jeg har konkurrert med meg selv, jeg har hatt som mål å fullføre med stil….og det har jeg gjort, blant annet på sykkel fra Trondheim til Oslo, underveis i Oslo Maraton (10 km!) og ellers i alt jeg gjør. Jeg har kanskje vært litt bedagelig før, men har nå siste årene skjønt at skal man få resultater, må man ut av komfortsonen sin, man må pushe seg litt ekstra, legge på den ekstra kiloen, løpe litt fortere enn i går, og det koster! At jeg er gift med en supermann som hele tiden krever av meg og pusher meg gir meg kanskje litt gratis der! Det er ikke noe som heter ”Jeg klarer ikke!” – for det gjør man, man klarer hvis man vil!

Så vil du??? Vil du starte et nytt og bedre liv? Vil du gjøre livet ditt enda litt bedre? Vil du presse grensene dine og bli en bedre utgave av deg selv? La oss gjøre det sammen da!

Her vil jeg dele livet mitt med dere, hovedsakelig med fokus på trening, kosthold og livsstil. For dette er en livsstil nemlig! Det er de små tingene som utgjør de store forskjellene – og vi kan klare det sammen! Jeg gleder meg allerede!

Stor klem fra Mari

Kommentarer

kommentarer