Introduksjon: Ine Andersson

ine andersson

Hei.

Mitt navn er Ine Andersson og jeg er en tøff og sporty jente på 23 år. Jeg har drevet med organisert trening siden jeg var 7 år.  Den gangen og frem til jeg fylte 20 var det turn som var tingen! Da jeg sluttet med turning var det om å gjøre å finne noe annet å holde kroppen i gang med, så  da startet jeg  å trene styrketrening på treningsstudio. Jeg elsker å prøve nye og andre treningstyper. 2 måneder i Thailand med thaiboxing og MMA boot camp er bare en av de tingene jeg har hivd meg med på.

Den gang hadde jeg ikke mye peiling på styrketrening, men med turn som bakgrunn har man som regel ok kontroll på kroppen sin. Men jeg ville lære mer! Neste skritt var enkelt for meg, nemlig PT utdanning! – Dermed ble det ett år i Danmark hvor jeg utdannet meg som  fitness -og personlig trener.  I etterkant av dette startet jeg opp firmaet Ine Andersson PT.

Siden den gang jeg begynte å trene styrketrening har det alltid ligget en tanke i bakhodet om å stille i fitnesskonkurranse, MEN under oppholdet i Danmark var det noe annet som fanget meg – nemlig vektløfting! Dette er en utrolig utfordrende og teknisk idrett som jeg digger!

Jeg har akkurat deltatt i NM hvor jeg vant gull i senior 58- 63 kg klassen og målet fremover er å gjøre flere slike gode resultater sånn at jeg en gang kan få lov å representere Norge utenlands.

Jeg har også lyst til å utvikle meg som coach og siden jeg syns man skal ha prøvd ting på egen kropp før man coacher en utøver, så er det godt mulig du ser meg på scenen i en fitnesskonkurranse i nærmeste fremtid.

Som trener har jeg en filosofi om at alle mennesker er forskjellige og har forskjellige behov. Spisevaner, treningsmengde og det å være SUNN kan gjøres på forskjellige måter. Vær den beste utgave av deg selv og ha det mentale med på det du gjør!

“Kroppen er ikke sterkere enn det svakeste ledd”.

 

Kommentarer

kommentarer