Introduksjon: Caroline Brandt

Caroline Brandt

Mitt navn er Caroline Brandt og jeg er en 21 år gammel jente med et brennende engasjement for trening og kosthold. Sammen med samboeren min og hunden vår Marley holder jeg til i Bergen hvor jeg studerer juss ved UiB. Ved siden av skolen jobber jeg som sertifisert PT, en jobb jeg finner svært engasjerende og meningsfull.

Foruten å oppfordre andre til å trene, så er jeg selv aktiv innen både crossfit og styrketrening. De siste månedene har jeg trent spesifikt mot mitt mål om å debutere i bikini fitness den 6. april under Fredrikstad Open. Veien mot målet har vært tøff, men med bare knappe seks uker igjen er jeg veldig motivert til å fullføre løpet.

Jeg har imidlertidig ikke alltid vært like dedikert hva gjelder treningen. Selv om jeg har vært aktiv siden ung alder, så har jeg både prøvd og feilet mye. Det er først i senere tid at jeg har funnet min nisje innen styrketrening og jeg har nå gått fra å være den jenta som ønsket å se bra ut i «skinny jeans» til å bli hun som heller ville være sterk og ha litt mer kjøtt på kroppen.

Foruten studier og trening så er jeg også en livsnyter som mer enn gjerne bruker tid på venner, reise og fotografering. Jeg tror det er viktig å finne en balanse mellom det å leve sunt og samtidig kunne nyte det livet har å by på. Jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg til å kunne nye et glass vin og en bedre middag på en uterestaurant i sommer, uten å så mye som å tenke på kaloriene som inntas.

Jeg er hele tiden på utkikk etter nye utfordringer, så det å få bli en «Motivasjonsspreder» for Proteinfabrikken ser jeg på som en veldig fin mulighet til å kunne dele min kunnskap og engasjement rundt trening og kosthold.

Kommentarer

kommentarer