Introduksjon: Birgitta Strobel og Long ‘n Lean

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 13.34.08

Hei!

En viss form for bevegelighet i kroppen er noe vi alle mennesker er avhengig av for å fungere i hverdagen, enten vi trener eller ei. Jeg har gjennom mange år undervist i både inn- og utland, og har utviklet konseptet Long ‘n Lean (R) som fokuserer på øvelser som gir økt bevegelighet og smidighet. Jeg har selv sett hvordan store, sterke og tøffe spillere i NFL har blitt raskere, sterkere og bedre utøvere på grunn av at de har tatt viktigheten av en mer bevegelig og smidig kropp på alvor.

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 13.34.30

Min bakgrunn er fra fitness, yoga og ballett, men selv om jeg ikke er på tåspiss i det daglige er det mange elementer fra dansen som er verdt å ha med seg videre.

Mine innlegg her på BedreTrent vil i hovedsak dreie seg om hvordan du kan forbedre din bevegelighet, og ikke minst hvordan du kan forebygge og rehabilitere skader.

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 13.32.21
Alle foto: Jarle Nyttingnes

Om du har noen spørsmål er det bare å ta for seg i kommentarfeltet under, også vil jeg svare etter beste evne.

Birgitta.

Kommentarer

kommentarer