Introduksjon: Ailin Bøien Hem

Skjermbilde 2013-05-20 kl. 21.43.28
Hei 🙂
Mitt navn er Ailin, jeg er 26 år og bor i Larvik. Jeg er alenemamma til to sett tvillinger.Mine to eldste er 5 år og mine to små blir 2 år i juni. Jeg har ikke mine barn 100% men barnefri annenhver helg, og annenhver tirsdag.
Jeg jobber på Sykkelglede i Sandefjord og er spinninginstruktør på E2 treningsenter i Sandefjord. Jeg leter nå etter en ny fulltidsjobb ettersom min arbeidsplass måtte legge ned… enn så lenge er jeg og finne i Sykkelglede sine butikker.
I år trener jeg mot Ironman 70.3 i Haugesund. Som triathlet kreves det mye og strukturert trening! Jeg startet som syklist i 2012 hvor jeg deltok i seks ritt og to multisport konkurranser.. Så jeg er helt fersk innen triathlon. Jeg startet i år et triathlon lag; Team AJAK som består av Anders Kittilsen, Juan Escalada (trener og utøver), Kristian Meyer og meg selv. Vi har mange konkurranser i løpet av sessongen innen løp, ritt, triathlon og multisport.
En treningsuke for meg varierer mellom 10 til 20 timer, og består av styrke, løping, sykling og svømming.
Som du sikkert skjønner krever dette mye av meg, må være veldig strukturert og ikke minst motivert til og klare å gjennomføre så mye treninger og konkurranser. De helgene jeg har fri består enten av jobb og lange treningsturer, eller konkurranser.
Livet som småbarnsmamma kan være utfordrende og til tider hektisk 🙂
Det som driver meg er gleden av og trene, energien jeg får, mestringsfølelsen og så klart mitt konkurranse innstinkt;)
Fordi jeg mesteparten av tiden må være hjemme med barn på kveldene går mye av tiden til og sykle på rulle og enkle basis øvelser på matte. Fremover blir det slyngetrening også.
Håper jeg kan være en motivasjonsspreder til mange i samme situasjon som meg 🙂

Kommentarer

kommentarer