Intervju med overall-vinneren i Men`s Physique

Helgen 2.-3. september var det duket for fitnesskonkurransen Sandefjord Open i Sandefjord. Joakim Bekkeli (23) fra Ottestad debuterte i Men`s Physique i klassen -176 cm. Ikke bare vant han klassen sin, han tok også med seg overall-seieren!

23-åringen jobber som kuldemontør, og har trent i nesten 10 år. En av grunnene til at han begynte å trene var fordi han var en rolig og litt sjenert person.

– Treningen har gitt meg så utrolig mye! sier Joakim.

Når det gjelder å konkurrere i fitness har dette vært en drøm for Joakim helt siden han begynte med treningen.

– Nå turte jeg endelig å ta steget videre! Jeg angrer ikke et sekund.

Nå er målet å konkurrere internasjonalt – og selvfølgelig å gjøre det så bra som mulig.

Hvordan har oppkjøringen til fitnesskonkuransen vært?
Nå for tiden trener jeg for å få mest mulig kontakt med musklene, og jeg trener hver muskelgruppe to ganger i uken. Selve oppkjøringen har vært spennende, men hard. Jeg vurderte nesten å gi meg da det ble lite karbohydrater på menyen, men jeg er glad for at jeg ikke gjorde det! Nå spiser jeg fem til seks ganger om dagen, og jeg spiser blant annet torsk, ris, kylling, karbonadedeig og laks, og grønnsaker. Av kosttilskudd bruker jeg vitaminer, mineraler og fatburner.

Hva motiverer deg?
– Trening er ikke bare trening for meg. Jeg kommer bort fra hverdagen, og det er akkurat som om alt blir satt på pause når jeg trener. Da er det bare meg og vektene.

Hvordan var det å vinne Sandefjord Open?
Det finnes ingen bedre følelse! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne. De positive tilbakemeldingene jeg har fått i etterkant motiverer meg til å kjøre på videre!

Du kan følge Joakim på instagram: @joakimbekkeli

Prøvde meg på en @ryanjterry pose ?

A post shared by Joakim Bekkeli (@joakimbekkeli) on

Kommentarer

kommentarer