Ikke mist deg selv på veien…

Mari
Alle som kjenner meg vet at jeg er en flittig bruker av sosiale medier, du finner både meg og bloggen min på facebook, du finner meg på instagram og du finner meg her. En periode ble dette som en liten boble for meg, det var her jeg ”pratet” med mennesker, sosialiserte meg med de jeg ønsket å sosialisere meg med. Jeg møtte mange mennesker som faktisk betyr mye for meg i dag – og som jeg virkelig håper jeg kan få møtt en dag i virkeligheten. Et par har jeg allerede møtt, et par betyr mer for meg i dag enn jeg trodde skulle være mulig, og enda har jeg til gode å møte et par jeg gleder meg veldig til.
 
Men internett, blogger og facebook er alle flittige medier som alle forsøker å fortelle oss ting, med bilder, produkter, artikler og annet. Og det er lett å la seg fange av spiralen – ”han er jo kjent og sier sånn, så det må jo være sant!” ”Hun har jo lagt ut de flotte bildene, så det må i hvert fall stemme!” ”Og de bruker alltid disse produktene, så det må jo være bra for meg!” …tja kanskje, kanskje ikke. Jeg tror det er veldig bra å lese om andres erfaringer, lese om hva folk som er kyndige i bransjen mener, vet og har erfart. Men så er det også viktig å klare å beholde seg selv oppi alt. Være den man er, stå for det man står for. Ikke forsvinne helt i den store boblen!
 
Jeg har lært supermye på min vei, gjort meg mange erfaringer (på godt og vondt), men jeg føler også innimellom at jeg nesten mister meg selv – for det er jo alle andre som har rett, ikke jeg. Alt jeg gjør blir jo galt! Men som min kjære sa til meg her en dag – du kan jo dette, du vet jo hva du skal gjøre! Og ja, jeg kan da noe jeg og, jeg har jo gjort mine erfaringer på min vei! Og jeg deler så gjerne med dere, forteller hva som fungerer for meg, også må du selv bestemme om det er noe som kan være et tips på veien for deg, eller om det blir helt feil.
 
Av forskjellige grunner har jeg ikke løpt på nesten et halvt år nå. Løping har ALLTID vært en del av livet mitt, jeg elsker det, og jeg elsker det det gjør med kroppen min. Nå er det snart sommer, og på tross av at jeg vet det ikke er det beste å kombinere med vekter for å bygge muskler, så har jeg noen triks opp i ermet, jeg skal bruke disse og så får vi se hvem som ler best sist! Tror dere jeg klarer det? (to be continued….)
 
KlemM

Kommentarer

kommentarer