I mitt kjøleskap

Jeg har fått spørsmål om hva jeg spiser, så da kan jeg like gjerne vise frem hva jeg har i skapene.

Jeg sørger for å ha et basislager med fine kilder til protein, fett og karbohydrat. På den måten kan jeg alltid lage noe godt, og jeg slipper å måtte handle hver dag. Da handler jeg heller sjeldnere, men fyller opp med det jeg spiser mest av. Måltidene mine er veldig enkle fordi jeg ikke lager mat etter oppskrift, men egentlig bare tilbereder og blander sammen råvarer.

Kjøleskapet
Her har jeg litt diverse ost i form av snøfrisk, brunost, fetaost og cottage cheese. I tillegg har jeg røkt laks, egg, frukt og grønnsaker. I matboksene har jeg wokgrønnsaker med kokosmelk og currypaste, pannekaker og ferdig stekt kyllingfilet.

I kjøleskapsdøren
Har jeg sukkerfri drikke, melk og energidrikke, samt curry paste, pesto og oliven. I tillegg oppbevarer jeg solkrem her. (SPF 50 og 30 selvsagt).

I skuffene og skap
Jeg spiser mye ris, potet, havregryn, pasta, lomper og banan. Så varierer jeg med bønner, linser og couscous. Jeg bruker mye kokosmelk og nøtter. Soltørket tomat er også godt å ha i skapet.

I fryseren
Her har jeg alltid grønnsaker, bær, fisk og kjøtt.

Kommentarer

kommentarer