Hvorfor bruke proteintilskudd eller gainer

Jeg syntes det er litt merkelig at kosttilskuddsindusrien er under så mye kritikk, jeg skal prøve å svare på hvorfor det er så praktisk for min del.

Mine dager har de siste årene vært ganske travl med både ingeniørstudier og jobb i tillegg til at jeg har satset på idrett. Jeg konkurrerer i styrkeløft og jeg gjør det i 120+ kategorien, for de som ennå skulle lure på det. Det betyr at jeg har en utfordring når det kommer til å få i meg nok næring og det gjør at det kan bli noe vrient til tider.

12227655_10153599061851391_4132567729013186899_n

Følger jeg ikke med, så renner kiloene av meg. 

styke

Dette illustrerer rimelig greit hva jeg tror jeg får igjen for å gå ned i vekt og hva det gjør med min løfting. Til og med marken var bedre.

Når jeg er ferdig på jobb er klokken som regel rundt 04:00. I Oslo har det blitt bestemt at fulle mennesker ikke skal få handlet seg mat på natten i fare for at de slår hverandre ned, så da må alle kebabsjapper stenge tidligere enn dette, det betyr også at vi nattevakter ikke får kjøpt oss et motbydelig fettlass i glatt papir heller.

Det kan kanskje være like greit fordi det ville blitt en del kebab om natten om det skulle stått på menyen. Selv om det regnes som billig, så blir det fort ikke særlig rimelig, rundt 100 kroner om gangen. Noen kiosker har ennå døgnåpent, og her får man kjøpt andre ting som ikke er veldig sunt, men som går fort ned.

For min del er jeg ikke veldig kritisk og når jeg blir sulten så spiser jeg det jeg kommer over.

Løsningen for meg har blitt å komme meg hjem fortest mulig for å styrte en gainer. Det har nesten blitt et lite ritual. Det er genialt! Ingen forarbeid, nesten ikke noe etterarbeid og jeg får stagget sulten så jeg få mer tid til å sove. Hvis jeg skulle forberedt mat og spist dette på natten når jeg kom hjem hadde det kostet dyrbar tid jeg ikke har. Tid jeg heller bruker på å, sove, restituere og som betyr mer tid dagen etterpå til enten å lade opp til uka eller lese.

Jeg sier ikke man skal kutte ned på vanlig mat, men noen ganger har det stått mellom å stupe i sengen uten mat eller styrte noen desiliter med gainer.

Da velger jeg heller å gjøre det siste.

 

https://https://

 

300kg i bøy og 220kg i benk fanget på film under denne ukens #hvalsafari. #cak #christianiaak #pfpowerteam #proteinfabrikken_no En video publisert av Martin Borgland Rønning (@grizzlysterk)

Kommentarer

kommentarer