Hva ofrer du for treningen din?

string(37) "Failed to decode the response as json"

Skjermbilde 2014-04-27 kl. 22.04.30

Vi hører stadig om at skippertak ikke er veien å gå når det kommer til trening og kosthold, men at det er en livsstil. Det er mye sannhet i dette ettersom de fleste ikke vil klare å bedrive en aktivitet over tid hvis de forbinder det hele med noe negativt. Det alle kan være enige om er at trening bør være lystbetont, man bør gjøre det fordi resultatet eller opplevelsen i seg selv gir en positiv opplevelse. Dette henger selvsagt i veldig stor grad sammen med ambisjonsnivået til den enkelte. 

Vi har fått tilsendt en video fra Strongmanknut som viser litt om hvordan han trener. Han er virkelig en inspirasjon for mange, og vi er glad for at han er en av BedreTrent og Proteinfabrikkens motivasjonsspredere. Vi ønsker fremover å dykke litt dypere i uttrykket om at trening er en livsstil, og se litt nærmere på hva folk føler at de ofrer.

Knut trener fem dager i uken og har økter som ligger på ca. tre timer hver gang. Han har en systematisk tilnærming til idretten han jobber med å bli best i og han har et bevisst forhold til hva han faktisk må ofre for og nå sine mål.

Hvor legger du lista for hva du vil oppnå med din trening, og hva føler du at du ofrer?

 

Kommentarer

kommentarer