Hordalands Sterkeste Mann 2014

2014-10-02 21.06.24

Jeg skal inn i årets siste konkurranse. Lørdag 11. Oktober kl 14.00 skal Hordalands Sterkeste Mann 2014 kåres. Vi må gjennom 5 øvelser:

Truckpull

12 tonn trekkes lengst mulig i motbakke.

Conanswheel

360kg skal løftes opp også skal man gå flest mulig runder.

Farmerswalk

105kg i hver hånd skal fraktes 20m så skal man snu og gå tilbake med dem.

Finalen

Stokkpress last man standing hvor en stor stokk skal løftes opp og presses over hode, tyngst mulig løft vinner øvelsen.

Atlas steiner med fem steiner fra 120kg til 180kg skal plasseres på plattformen i ulike høyder. Vinneren er den med raskest tid.

Mine tanker om Hordalands sterkeste mann

I år har jeg ikke rukket å tenke så mye på HSM siden jeg akkurat har konkurrert i Norges Sterkeste Mann. Øvelsene ble kun gjort kjent fire uker før konkurransen og det ble gjort endringer underveis. Når det er sagt så er Hordalands Sterkeste Mann konkurransen en av de viktigste konkurransene som jeg deltar i ettersom venner og familie stiller som tilskuere. Det er viktig for meg.

2014-10-02 21.11.24 2

Målsetting

Øvelsene er greie, og noen av de er jeg god i, så jeg tror jeg kommer til å gjøre en bra konkurranse. I fjor kom jeg på delt 4. Plass. Så lenge jeg klarer 3. plass blir jeg fornøyd 🙂 Hvis bilmark ikke hadde blitt byttet ut med Farmerswalk så hadde jeg hatt litt større forventninger ovenfor min plassering. Jeg gleder meg veldig mye og skal i hvertfall gi alt.

Ønsker meg lykke til!

Kommentarer

kommentarer