Hjemmetrening i trappa

I desember er det mange som opplever at man ikke har like god tid til trening som man kanskje pleier og treningsrutinene blir litt endret i julehøytiden. Husk da at å bevege på seg alltid gjør godt for hode og krop, og det er ikke så mye som skal til for å trene styrke eller få opp pulsen.

I tillegg vil det å være i bevegelse gjøre at du klarer å håndtere stress og hektiske perioder bedre, immunforsvaret styrkes, du får mer energi og overskudd, og du rett og slett bare føler deg bedre.

Derfor får du tips her til en effektiv treningsøkt med kroppsvektøvelser – hjemme i trappa!

Kjør 3-5 runder av følgende øvelser:
8-12 reps ettbens knebøy (på begge ben)
8-12 reps nordic hamstring
12-15 reps ettbens seteløft (på begge ben)
10-12 reps dynamisk sideplanke med hoftehev
10-12 reps klatreplanke
10-12 reps pushups
10-15 ettbens tåhev (på begge ben)

Og for å virkelig skru opp pulsen som gir deg en liten svettefest helt på tampen kan du gjøre følgende:
10 airsquats med trappetrinn-hopp
10 halve burpees med trappetrinn-hopp
Her tar du 3 runder av denne kombinasjonen.

God trening!

View this post on Instagram

Kroppsvekttrening hjemme i trappa skal man ikke kimse av ? Perfekt quick fix i førjulstiden ☺️✌? Kjør 3-5 runder med følgende øvelser: A) 8-12 reps ettbens knebøy på hvert ben B) 8-12 reps nordic hamstring C) 12-15 reps ettbens seteløft på hvert ben D) 10-12 reps dynamisk sideplanke med hoftehev på begge sider E) 10-12 reps klatreplanke F) 10-12 reps pushups (snu deg og ta pushups med hendene i et trappetrinn, og eventuelt på knær, for enklere variant) E) 10-15 ettbens tåhev på hvert ben Svettefest-finisher ? 3 runder med 10 reps av: A1) Airsquats med trappetrinn-hopp A2) Halve burpees med trappetrinn-hopp #shapeupnorge #proteinfabrikken #treningsforum #vgvektklubb #treningsglede #sterkejenter #treningspodden

A post shared by Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad) on

 

Kommentarer

kommentarer