Hjemmelaget granola med Cocosa

Har du hørt om Cocosa Extra Virgin Coconut Oil? Dette er ren naturlig kokosolje med en unik sammensetning.

Denne oljen inneholder nemlig et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samtidig som den har en nydelig duft og smak av kokos. Cocosa kokosnøttolje kan brukes i mat og som kosttilskudd. Du kan bruke den som erstatning for smør, i smoothies, i grøt, i bakst og lignende.

Prøv denne hjemmelagde granolablandingen med herlig crunch og nydelig smak – passer perfekt som frokostblanding sammen med melk eller yoghurt, eller som topping på for eksempel yoghurt, smoothies og fruktsalat.

Hjemmelaget granola
Du trenger:
12 dl store havregryn eller 4-korn
2 dl hvetekim
3 dl kokosmasse
1 dl rårørsukker, honning eller Sukrin
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
1 ts salt
1,5 dl hakkede nøtter eller mandler
2 ss vaniljesukker
1 dl vann
1 dl Cocosa 

Slik gjør du:
Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett vann og olje, rør godt sammen. Hell alt over i en langpanne og fordel godt utover. Stek blandingen på 100 grader i 2-3 timer. Snu og rør jevnlig rundt på blandingen slik at du får et lysebrunt, pent og tørt resultat. Når blandingen er avkjølt kan du tilsette tørket frukt eller rosiner. Oppbevares i tett glass.

Kommentarer

kommentarer