Gulrotkake-muffins med Barebells proteinbar

Barebells er et kosttilskudd-merke fra Sverige som har etablert seg godt i det norske markedet og noen av deres mest populære produkter er Barebells Proteinbarer.  

Her får du tips til en oppskrift av sunnere muffins med smak av gulrotkake der nettopp Barebells Proteinbar med smaken White Chocolate Almond er en av ingrediensene.

Sunnere gulrotkake-muffins
Du trenger:
2 mellomstore gulrøtter, revet
100 g smeltet smør
2 egg
2 dl søtning – for eksempel Finesse Bakesukker (smak deg frem)
1 ts kanel
1 ts kardemomme
2 ss sitronsaft
3 dl mel (her kan du kombinere hvetemel med litt havremel, bruke glutenfritt mel etc)
0,5 dl proteinpulver med smak av vanilje
Barebells White Chocolate Almond

Toppingkrem:
50 g smør
2 ss søtning – for eksempel Finesse Bakesukker 
100 g kremost naturell (romtemperert)
Noen dråper med sitronsaft
Noen små biter av Barebells White Chocolate Almond
Revet gulrot som pynt

Slik gjør du:
Skrell og riv gulrøtter med et rivjern. Blant sammen søtningsmiddel og egg. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Fordel røren i muffinsformer, cirka 10 stk. Stek på 200 grader i cirka 15 minutter og la så muffinsene bli helt avkjølt. Pisk sammen ingredienser til toppingen og pynt hver muffins med krem, revet gulrot og noen biter av Barebells Proteinbar.

Oppskrift og bilde er hentet fra Barebells.com

Kommentarer

kommentarer