Gull til Norge i Østerrike

image1

 

Vi var fire norske jenter som torsdag 14 mai reiste til Wien for år å representere Norge i den 12th International Women Grand Prix, der det var påmeldt 14 nasjoner. Her konkurrerer man både individuelt og som lag. Når man konkurrerer som lag i vektløfting blir poengene til  hver utøver lagt sammen til en samlet poengsum. Det er helt klart flere nerver ute å går når man konkurrerer i større internasjonale konkurranser,  men desto morsommere også! 
Først i ilden først var Sandra Trædal fra Tambarskjelvar og Naustdal. Hun konkurrerte i 58 kg klassen, hun fikk 66 i rykk og klinte til med ny personlig rekord i støt med 90 kg. En  utrolig bra prestasjon som gav henne første  plass og gull i sin  klasse. Dagen etter skulle resten av gjengen i ilden. Jeg konkurrerte i 63 klassen, og  med 75 kg rykk og 92 kg støt ble det også en første plass på meg, men ingen  personlige rekorder denne gang.

image2

 

Norge stilte med  to damer i 69 kg klasse.  Marit Årdalsbakke fra Tambarskjelvar tok en flott  2. plass med 79 kg rykk og 91 kg støt. Ruth Kasirye fra Tønsberg toppet det hele med med 100 kg rykk og 125 kg støt, en overbevisende førsteplass i klassen og stevets beste kvinne. Med dette kunne vi stolte stå øverst på pallen for lag, foran britene.  Et mer vellykket stevne kan det vel ikke bli :-). Nå er det bare å trene videre mot neste stevne i Trondheim den 30. mai

Kommentarer

kommentarer