Grip Pack – perfekt til sommertreningen

Nå er det en ypperlig tid til å trene utendørs, både i treningsparker og andre steder hvor du kan gjøre kroppsvektøvelser som pullups og lignende. I tillegg er det deilig å kunne ta med seg en vektstang, kettlebell eller manualer ut slik at du kan kombinere fysisk aktivitet med frisk luft samtidig som du får påfyll av D-vitamin fra sola.

Derfor har Proteinfabrikken laget den ultimate pakkeløsningen for deg som ønsker best mulig grep når du løfter: GRIP PACK.

Her får du det du trenger til å unngå glatte og svette hender, og med drareiemer og håndleddsstøtter får du et ekstra støtte når du skal løfte tunge markløft eller utføre mange repetisjoner der du holder tak i noe.
Med GRIP PACK sparer du hele 61 prosent!

PAKKEN INNEHOLDER: 

– Liquid Chalk Grip som gir deg stålgrep når du trener. Dette er et must når du skal kjøre kroppshev- og ro-varianter. Liquid Chalk Grip er også et perfekt verktøy når du skal klatre eller utføre andre øvelser aktiviteter der du er avhengig av et solid grep. Produktet tar ikke mye plass og er derfor perfekt å ha liggende i treningsbagen.

– Treningsdagbok er viktig for å følge med på utvikling og fremgang. Her kan du enkelt holde oversikt med å logge inn ulike treningsøkter for oppfølging og notering av fremgang og utvikling. Du kan også loggføre matkvalitet, søvn, vanninntak og motivasjon for å få en større forståelse av om du har hatt en bra eller dårlig treningsøkt. Dette er faktorer som alle kan ha betydning når man måler fremgang og om programmet du trener etter fungerer. En treningsdagbok er genial for å opprettholde motivasjon og kontinuitet.

– Håndleddstøtter og Løftestropper gir ekstra god støtte og grep når du skal pushe grensene for styrken og repetisjoner.

– Lifting pads er testet av tusenvis og leverer! Med dette produktet kan fingrene gi slipp før du er klar for å gi slipp.

Ta grep om treningen med Proteinfabrikkens Grip Pack!

Kommentarer

kommentarer