God treningssommer!

god treningssommer

For en del mennesker er trening en unnskyldning for å krampetrene siste par måneder før man skal inn i tynnere klær og biknini/badebukse. For andre er trening derimot blitt en livsstil, noe som er blitt en naturlig del av hverdagen og som man ikke kan leve uten. Når sommeren endelig kommer, så har man enten nådd formen man ønsket eller ikke, og noen lar dermed latsida få overtaket og lar trening være trening. Jeg derimot vil gjerne slå et slag for trening på ferie.

Trening på ferie er nemlig noe av det enkleste – streng tatt trenger du bare en treningstopp, en treningsshorts og et par joggesko (for de ekstreme så må man også pakke et arsenal av treningsprodukter da…proteiner, BCAA, diverse vitaminer med mer osv…). Dette tar bare en brøkdels plass i kofferten ved siden av ca en million kjoler, x antall sko, noen liter solkrem og alle bikinene (ja de tar vel strengt tatt ikke så stor plass…men dog).

Når man endelig kommer vel frem skal ferien starte, og man burde ha all verdens tid og mulighet til trening. Her er hvordan jeg og min kjære løser det: Vi står opp annenhver dag tidlig, setter kursen mot stranda og tar en herlig morgenøkt her. Du kan jo velge om du vil gå en tur, jogge en tur, løpe intervaller, eller rett og slett ta en tabataøkt på en brygge. Det er jo bare så herlig start på dagen! Og det er masse øvelser man kan ta i bruk på en sånn økt: Push-ups, burpees, dips, jump-squats, utfall, hangups (fra et lekestativ), planke, knee-tucks (fra en huske) osv…her er det bare fantasien som setter stopper…ta med en liten notisbook, bruk dagen før til å lage din egen lille sirkeltrening og kjør på neste dag! Dette tar kun en times tid, og er noe alle burde klare å legge inn i en feriedag. Kanskje til og med ferien kan være en ny start?  Selv er jeg veldig glad i å bruke ferien til å få i gang løpeformen, men kommer nok til å legge inn noen kroppsvektøvelser i tillegg – f eks er jo push-ups en fantastisk øvelse hvis det utføres helt korrekt. Og rekker du ikke alt på morgenen, så tipper jeg ungene blir henrykte hvis mamma eller pappa begynner å ta hang-ups i lekestativet utover dagen! Man behøver jo ikke sitte på en benk å se på kidsa leke!

Ønsker dere alle en nydelig og sprek sommer – let me know: Hva er din ynglingstrening om sommeren!

For de som er interessert vil jeg legge ut treningen min her eller du kan følge meg på instagram – Ultrababe!

Stor varm sommerklem fra Mari.

Kommentarer

kommentarer