Fra fitness til friskus

Planer ble forandret og nå i sommer ble falske negler, hair- extensions og glitter, byttet ut med kompresjon, gjørme og blåmerker. Den svette salen på sats, ble byttet ut med frisk luft og skogsduft. Og vet dere jeg DIGGER det! Jeg kommer nok til å kjøre mange flere turer i skog og mark, jeg legger inn intervaller i bakker, putter inn styrkeøvelser underveis – og målet med treningen så langt har vært høstens to hinderløp. Det første, Vikingrace har allerede vært og det var så utrolig kult! Det var knalltøft, en helt ny måte å jobbe på, forsere hindre med høy puls var en stor utfordring –  men ga også enorm mestringsfølelse og et adrenalinkick jeg aldri har kjent maken til! Så da er det bare å gjøre seg klar til X-run 14. september!

mari viking

Jeg løp sammen med mine 9 treningsglade jenter fra Hot Viking Women. Mulig dere har hørt om oss, vi var gode på å stikke oss frem i media, vi la lista høyt, men vi presterte også under løpet, og var godt representert blant de 20 beste jentene (av 130!) GØY! Det er så deilig når man trener med likesinnede, og jentene er så herlig og fantastisk down-to-earth! Det er ikke noe jåleri og kliss når vi møtes, alle er klare for å gi jernet og bli gode og svette. Selvfølgelig liker vi (som alle andre damer) å ta oss ut, så vi har fått noen fine sponserer som tar godt vare på oss – så vi kommer til å synes i løypa – that’s for sure! I tillegg har vi en talentfull dame på teamet som har laget den råeste logoen ever som vi har trykket på masse tøy.

viking girls

 

Dette tror jeg er noe av det sunneste som har skjedd meg på lenge, jeg digger fortsatt muskler og fitness, jeg følger fortsatt med på damene (og herrene) som skal stille til høsten og kommer helt klart til å følge spent med fra salen i NM i fitness….MEN det å ha fokus på disse løpene føler jeg er akkurat det jeg trengte for å bli hentet litt ned på jorden, få litt roligere syn på ting, jeg koser meg når jeg vil, jeg trener så mye jeg klarer, men stresser ikke hvis det ikke går, det er fokus på styrke, utholdenhet og stahet! Å løpe disse løpene blir noe helt nytt, det blir å gjøre noe jeg aldri har gjort før – det blir ikke noe pallplass på oss, men vi kjemper egentlig hovedsakelig en kamp mot oss selv, vi skal overvinne både fysiske og psykiske hindre, vi skal antagelig både svette og blø for å komme oss gjennom løpene, men jeg håper det blir med et smil om munnen, fremfor tårer og tenners gnissel. Jeg kjenner at flere og flere brikker faller på plass, jeg har det så godt om dagen og kjenner at jeg er akkurat der jeg skal være!

Kommentarer

kommentarer