Første uke på diett er overstått (Se video!)

string(37) "Failed to decode the response as json"

Første uken på diett er over og jeg er veldig fornøyd.

Se video lenger ned!

Kostholdet
Det har ikke vært veldig synd på meg fordi jeg fikk spise akkurat det jeg ville til middag og dessert på nyttårsaften. Kostholdet generelt går bra, og jeg spiser nok mat til at jeg ikke er sulten. Hver dag har jeg et visst antall «frikalorier» som jeg kan bruke på hva jeg vil, og da går det an å få dekket eventuelle cravings.

Treningen
Jeg har ikke hatt et treningsprogram denne uken, så treningen har ikke vært like strukturert som ellers. Dessuten har jeg hatt noen ekstra sykkeltimer som instruktør.

Fokuset fremover er ikke styrke, men å forme kroppen der jeg vil at den skal formes. Jeg kommer til å trene mer bein og rumpe enn jeg har gjort tidligere.

Formen
Jeg har ikke badevekt hjemme, så jeg vet ikke hva jeg veier, men det er ingen tvil om at jeg har gått ned i vekt. Magen er strammere og jeg begynner å se antydninger til blodårer på armen over biceps.

Posering
Første poseringstrening er gjennomført, og det føles veldig bra. Poseringene sitter fint når jeg ser meg selv i speilet. Nå må jeg øve på å sette poseringene like bra uten speil, og lære meg å gå pent på hæler.

Det har vært en fin uke, jeg er veldig motivert og jeg gleder meg til å vise fram fysikken min og den totale pakka om noen måneder!

Kommentarer

kommentarer