5 fordeler med proteinpulver

shutterstock_230414680

Proteinpulver er et populært kosttilskudd og det kan være flere gode grunner til å bruke dette tilskuddet. 

1) Det er proteinrikt
Ja, det sier seg jo selv. Proteinpulver er en kilde til proteiner og proteiner er et nødvendig næringsstoff uansett om man trener eller ikke. Dette næringsstoffet har mange livsnødvendige oppgaver i kroppen i tillegg til at det bidrar til en bedre metthetsfølelse og et mer stabilt blodsukker.

2) Det er praktisk
Proteinpulver er et lett tilgjengelig produkt som man enkelt ta med seg når man er på farten. Har du en shaker med proteinpulver kan du enkelt lage deg en restitusjonsshake etter trening, ha det som et mellommåltid, eller lignende.

3) Det er mange varianter
I dag finnes det flere varianter å melge mellom når det gjelder proteinpulver. Dette gjelder både smak og proteinkilde. For eksempel så er det mest vanlig med proteinpulver laget av myse og kasein, men du kan også få tak i eggprotein, hempprotein og soyaprotein for å nevne noen alternativer.

4) Holder seg lenge
Proteinpulver har god holdbarhet og varer lenge ved riktig oppbevaring. 

5) Det kan brukes til så mangt
Mange forbinder nok proteinpulver med en proteinshake, men du kan også bruke tilskuddet til å øke proteininnholdet i for eksempel bakst og kaker, pannekaker og lignende. Hva med for eksempel proteinrike muffins eller en skikkelig proteinbombe-smoothie?

Kommentarer

kommentarer